Exalans
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum klasöre bir açıklama eklemiştim ama tekrar ediyim önce total video.exe dosyasını program fileste total video nun klasörüne yapıştır daha sonra klasörden çıkan ****** çalıştırıp serilleri girtotal video converter proğramınıçalıştıramadım ak. kodu istiyor açıklama yaparsan sevinirim nasıl kullanırım .....
dostum imtoo ile mp3leri ekleyip kalitesini sağ tarafta 64 32 kps lere düşürürsen boyutu küçülürBunlarla Sarkilarin Boyutunu Düsürebilirmiyiz...?
dostum sorunun halletmek için msn den konuşalım yusufcanbolat@hotmail.com şuan açıktotal video converter PROĞRAMINI YİNE FUUL YAPAMADIM ACEMİLİĞİMDEN OLSA SERİAL IN HEPSİNİN Mİ YOKSA BELLİ BİR KISMINI MI İŞLEYECEĞİZ(total video.exe dosyasını program fileste total video nun klasörüne yapıştırdım daha sonra klasörden çıkan ****** çalıştırıp serilleri girdim ama....)
dostum 15 mb dolayısıyla en günvenli şekilde hızlı olması için rapid kullanıyorum dosyalar kendi uploadım herzaman dediğim gibi indirmeme sebebini söylersen o konuda yardımcı olurum teşekkürlerşu nokia mmc converter 2.0 başka bi link versen indiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?