Mükemmel bir site şansıznı deneyin bakalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel bir site şansıznı deneyin bakalım
Siteye Üye olup yapmanız gereken tek şey çok basit şekilde puan toplamak ve topladığınız puanlarla hedileri kapmak.Sizde şansınızı deneyin bakalım neler kazanacaksınız:)

Buradan..;

ardaaga

Üye
biraz daha açıklama yapabilirmisin

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
arkadaşım işi tam olarak anlatırsan iyi olur açıkca senin de karını anlat bizimkinide ne oluyor ne bitiyor bi bilek bende çok takıldım bu sitelerde
Verdiğin linkte:
//www.temsilcim.com/anasayfa/m-temsilciUyelik_refID-cf2bcdc683d592b2ce3351c757c90f1d_davet.html?oturum=be18c3027a64d2ff83460f16b61c34c9]Puanlarınızı Hediyelere Dönüştürün Temsilcim.com[/url]

İçerisinde geçen ref kelimesi yüzünden bu sayfa sana özel bir sayfa burada üye olan herkes athirsizi41 e puan kazandırıyor senden ricam bize işi anlatman ne nedir ne değidir

athirsizi41

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın online olamadım Resim ekleyerek yorum yaparak haberleri arkadaşlarına tavsiye ederek özgeçmiş ekleyerek ve arkadaş daveti ile puanları biriktiriyorsun..Biriken puanlarınla Birçok kategori arasında seçiceğin hediyeye çekiliş için hak kazanıyosun..Misal benim kazanmak istediğim müzik aleti olan 'Ney' Gerekli puanı biriktirip müracaat ediyorum ve 8 kişi arasın da çekiliş oluyor mesela laptop ta aynı şekil de o da 10 veya 20 kişi için de çekiliş oluyor..Sadece çekilişle olmayan direkt puanınızla alabileceğiniz hediyeler de mevcut..

arslansem

arslansem

Üye
Deneyelim bakalım :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Denemekte Fayda var - Teşekkürler Paylaşım İçin

alpay1173

alpay1173

Üye
deneyen varmı

Revengeful

Emekli Yönetici
bakalım

marvel781

marvel781

Üye
zamanın varsa uğraşıp puan kazanabilirsin
ben bir gün uğraştım 200 puan kazandım.bi dizüstüne 7000 puan vererek çekilişe katılabiliyorsunuz,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt