Mükemmel Bi MSN Programı Yenilendi Tüm Java Tellerde Çalışır!!!

Sponsorlu Bağlantılar

crazcan1

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel Bi MSN Programı Yenilendi Tüm Java Tellerde Çalışır!!!
Evet Arkadaşlar Aranızda Mutlaka Mig33 ü Bilen Vardır Bu Aralık'ta Yeni Sürümü Çıktı Ben Çok Beğendim Umarım Sizde Beğenirsiniz Ben Buraya S40 V3 Telefonlar İçin Olan Linki Koydum Ama İsteyen 'dan 'Mig33' Diye Aratıp Kendi Modelleri İçin Bulabilirler Gelelim Özelliklerine:

-Çok Pratik Bir Programdır Sadece Kayıt Olup Ordan Kullanıcı İsmi ve Şifreni Alıp Msn Programa Girersin Orda Other IM den MSN ye Msn ve Şifreni Yazarsın Otomatik Girişi Seçersin Artık Her Programa Girdiğinizde Otomatikman MSN Açılacaktır Bilgisayardakinden Daha Hızlı Açılır Garantisini Vereyim:D
-Yeni Versiyonla Birlikte Tema Seçenekleri Gelmiştir:Dark,Blossom,Charistimas vs.
-Foto Koyulabiliyor İster Telefon Kamerasıyla Program Aracılığyla Çekebeilirsiniz İsterseniz Telefonda Olan Bi Fotyu Koyabilirsiniz O Size Kalmış.
-Sohbet Odaları Kurabilirsiniz Veya Başka Bir Sohbet Odasına Katılabilirsiniz..
-Ve Çok Büyük Bir Özellik Olan Karşı Tarafa Foto Yollayabilirsiniz Tabi Bu Foto Olayı Pixel Ve Boyuta Göre Hata Verebilir Siz Daha Küçük Boyuttakileri Deneyin!!
-Ve Daha Birçok Sayamadığım Özellik Aklıma Gelmiyor

Bunların Hepsiniz Kendim Yaptım Kesinlikle Alıntı Değildir Programın Update(Güncellenme) Tarihi 18 Aralık 2008 ' dir Merak Edenler Olursa!!

Şimdi Gelelim Bu Süper Programın S40 V3(240*320) İçin Olan Linkine:

İŞTE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ:

BİRDE TELEFONDAN İNDİRME SEÇENEĞİ VAR ODA:

wap.getjar.com a Girerek Quick Downloada Tıklayarak Şu Kodu Yazmanız Yeterli:38544

SİZE FAYDAM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA HER TÜRLÜ YORUMLARINIZA AÇIĞIM:oke:

• Beğen
Tepkiler: hackerakkaya, bedirdem123, asdorat ve 2 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

mustysm

mustysm

Üye
kontor gidio mu abi:)

ycg35

ycg35

Üye
yha daha ne kadar paylaşılcak bu mig33 .. kullanmayan yoktur herhalde .. (internet paketi aldınmı güzel oluyo :D) yoksa kontör kullanımında kendinden başka kimseyi düşünmüyo bu program .. :coold: neyse yöneticilere burdan sesleniyorum mig33 paylaşımını yasaklasınlar forum mig33 çöplüğü gibi .. yani paylaşan arkadaşların amacını anlıyorum sonuçta sevdikleri bir foruma konu açıp paylaşım yapmak ortama girmek ama lütfen konu açmadan önce arama yapalım arkadaşlar .. :)

crazcan1

Üye
    Konu Sahibi
yha daha ne kadar paylaşılcak bu mig33 .. kullanmayan yoktur herhalde .. (internet paketi aldınmı güzel oluyo :D) yoksa kontör kullanımında kendinden başka kimseyi düşünmüyo bu program .. :coold: neyse yöneticilere burdan sesleniyorum mig33 paylaşımını yasaklasınlar forum mig33 çöplüğü gibi .. yani paylaşan arkadaşların amacını anlıyorum sonuçta sevdikleri bir foruma konu açıp paylaşım yapmak ortama girmek ama lütfen konu açmadan önce arama yapalım arkadaşlar .. :)

Arkadaşım Öyle Konuşmakla Olmuyo Burda Bilmeyenler Var Üstelik Mig33 Paylaşımları Çok Onu Biliyorum Fakat Yeni Sürümü Bu Aralıkta Çıktı Bunu Paylaşmak İstedim Gördüğüm Kadarıyla Memnunlar Sürüm Yeni Olduğu İçin Daha Burda Paylaşılmamıştı Arasalarda Bulamazdılar Zaten Herkes MSN Programı Diye Dövünüyo Şu Ana Kadar Gördüğüm En İyi MSN Programı Olduğunu Düşündüğüm İçin Faydalansınlar İstedim Ve Kullanan Arkadaşlarımında YORUMUNU MUTLAKA BEKLİYORUM:oke:

ycg35

ycg35

Üye
bn kullanıyorum güzel program indirmek isteyenler getjar.com dan değilde wap.mig33.com dan sürümlerini takip edebilirler.. paylaşımına bişey demiyorum sadece her yeni sürümünde onlarca konu açılıyor bunu ilk sen paylaşmış olabilirsin (yanlış yerde olmasına rağmen) ama senden başka daha çok kişi aynı konuyu açıcak .. :ss

suat_py

Üye
ya benim telde mig33 var son sürüm ama internet ayarı istiyo yaptım olmadı yardımcı olurmusun model 7210 süper nova

BYLEONARDO

Üye
yaw mig 33 ne hepiniz bilirsiniz yazmissiniz ama ben bilmiyom:):oke::sn::(:agla:mahcup::coold::pro::@:nono::box:islik:ehe:yuru:kop::bilmem::megafon:;):bann::P::bigstar::heyo::vur:aman2::allalla::huhu::op::op::sopa::sukur::deal::naughty::hmmm

viserali_16

Üye
sağol kardaş

kozmoz

Üye
bu "timed out" diye bı hata cıkıyor kankamsn de o ne oluyo telefon modelı 6600 slide

help meee!!!:agla

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler

emre_berk

emre_berk

Üye
Emeğe saygı ama kontürlerime acıyorum be abi

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Cookk KOntor yiyyooo :D

suat_py

Üye
ya ben bu mig33 k750i de kulandım 4 saat acık kaldı ve sadece 2 kont gitti ama telim bozuldu 7210 süpernova aldım şimdi kulanamıyom internet ayarlarıı lazım bana k750i internet ayarı kadar kolay olsa yapıcam ama değişik bu nokia ceplerin sistemi :(( bilen varmı bana yardımc olsun bu msn internet ayarı düzgün yapılırsa az kont harcıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt