crazcan1
Üye
Mükemmel Bi MSN Programı Yenilendi Tüm Java Tellerde Çalışır!!!
Evet Arkadaşlar Aranızda Mutlaka Mig33 ü Bilen Vardır Bu Aralık'ta Yeni Sürümü Çıktı Ben Çok Beğendim Umarım Sizde Beğenirsiniz Ben Buraya S40 V3 Telefonlar İçin Olan Linki Koydum Ama İsteyen
-Çok Pratik Bir Programdır Sadece Kayıt Olup Ordan Kullanıcı İsmi ve Şifreni Alıp Msn Programa Girersin Orda Other IM den MSN ye Msn ve Şifreni Yazarsın Otomatik Girişi Seçersin Artık Her Programa Girdiğinizde Otomatikman MSN Açılacaktır Bilgisayardakinden Daha Hızlı Açılır Garantisini Vereyim
-Yeni Versiyonla Birlikte Tema Seçenekleri Gelmiştir
ark,Blossom,Charistimas vs.
-Foto Koyulabiliyor İster Telefon Kamerasıyla Program Aracılığyla Çekebeilirsiniz İsterseniz Telefonda Olan Bi Fotyu Koyabilirsiniz O Size Kalmış.
-Sohbet Odaları Kurabilirsiniz Veya Başka Bir Sohbet Odasına Katılabilirsiniz..
-Ve Çok Büyük Bir Özellik Olan Karşı Tarafa Foto Yollayabilirsiniz Tabi Bu Foto Olayı Pixel Ve Boyuta Göre Hata Verebilir Siz Daha Küçük Boyuttakileri Deneyin!!
-Ve Daha Birçok Sayamadığım Özellik Aklıma Gelmiyor
Bunların Hepsiniz Kendim Yaptım Kesinlikle Alıntı Değildir Programın Update(Güncellenme) Tarihi 18 Aralık 2008 ' dir Merak Edenler Olursa!!
Şimdi Gelelim Bu Süper Programın S40 V3(240*320) İçin Olan Linkine:
İŞTE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ:
BİRDE TELEFONDAN İNDİRME SEÇENEĞİ VAR ODA:
wap.getjar.com a Girerek Quick Downloada Tıklayarak Şu Kodu Yazmanız Yeterli:38544
SİZE FAYDAM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA HER TÜRLÜ YORUMLARINIZA AÇIĞIM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'dan 'Mig33' Diye Aratıp Kendi Modelleri İçin Bulabilirler Gelelim Özelliklerine:-Çok Pratik Bir Programdır Sadece Kayıt Olup Ordan Kullanıcı İsmi ve Şifreni Alıp Msn Programa Girersin Orda Other IM den MSN ye Msn ve Şifreni Yazarsın Otomatik Girişi Seçersin Artık Her Programa Girdiğinizde Otomatikman MSN Açılacaktır Bilgisayardakinden Daha Hızlı Açılır Garantisini Vereyim

-Yeni Versiyonla Birlikte Tema Seçenekleri Gelmiştir
ark,Blossom,Charistimas vs.-Foto Koyulabiliyor İster Telefon Kamerasıyla Program Aracılığyla Çekebeilirsiniz İsterseniz Telefonda Olan Bi Fotyu Koyabilirsiniz O Size Kalmış.
-Sohbet Odaları Kurabilirsiniz Veya Başka Bir Sohbet Odasına Katılabilirsiniz..
-Ve Çok Büyük Bir Özellik Olan Karşı Tarafa Foto Yollayabilirsiniz Tabi Bu Foto Olayı Pixel Ve Boyuta Göre Hata Verebilir Siz Daha Küçük Boyuttakileri Deneyin!!
-Ve Daha Birçok Sayamadığım Özellik Aklıma Gelmiyor
Bunların Hepsiniz Kendim Yaptım Kesinlikle Alıntı Değildir Programın Update(Güncellenme) Tarihi 18 Aralık 2008 ' dir Merak Edenler Olursa!!
Şimdi Gelelim Bu Süper Programın S40 V3(240*320) İçin Olan Linkine:
İŞTE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BİRDE TELEFONDAN İNDİRME SEÇENEĞİ VAR ODA:
wap.getjar.com a Girerek Quick Downloada Tıklayarak Şu Kodu Yazmanız Yeterli:38544
SİZE FAYDAM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA HER TÜRLÜ YORUMLARINIZA AÇIĞIM

neyse yöneticilere burdan sesleniyorum mig33 paylaşımını yasaklasınlar forum mig33 çöplüğü gibi .. yani paylaşan arkadaşların amacını anlıyorum sonuçta sevdikleri bir foruma konu açıp paylaşım yapmak ortama girmek ama lütfen konu açmadan önce arama yapalım arkadaşlar ..
s