peki hocam bir sorum daha var. Ben şuan 113.010.1506 sürümü kullanıyorum ya şimdi teli sustursam ve 111.30.609 sürümüne geri dönsem daha sonra ilerleyen zamanlar da tekrar dan Nokia Software Upgrade programı ile 113.010.1506 versiyona yani son sürüme yükseltsem yükselir mi ? Sorun çıkmaz demi? Diğer yorumlar da aynı versiyona dönemezsiniz gibi bişeyler yazmıştiniz yeni sürümün çıkmasını bekliycekmişiz onun gibi bişey yazmıştıniz o yüzden kafam karıştı biraz. Açıklar misiniz nasıl olcak ?
cihazı susturdukdan sonra önce ilk çıkan versiyonu atacaksınız,sonra istediğini atacaksınki,603de sadece 2 yazılım var sanırım.navifirm çalışmadığğı için bakamıyorum.
o dediğim yorumlar başka sorunlu yazılım çıkan e6 içindi.sizin durumla alakası yok.
suitlede son yazılımı yükleyebilirsin.
önce verdiğim 2010 phoenixle verdiğim iscandinavya dead phone,sonra telefon için çıkartılmış en eski yazılım dead phone,sonra başka bir phoenixle istediğiniz yazılım.iscandinavyada N8 driveri tanıması gerekiyor bilgisayarın yükledikden sonra.aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz bunuda
c6-01 sürekli usb tak çıkar demese yani usb çalışsa yapcaz dediğini ama usb çalışmazsa ne yapcaz zaten sorunumda bu usb hatasını vermemesi için ne yapcaz
c6-01 sürekli usb tak çıkar demese yani usb çalışsa yapcaz dediğini ama usb çalışmazsa ne yapcaz zaten sorunumda bu usb hatasını vermemesi için ne yapcaz
olmuyo her yolu denedim annada sorun verseydi belle yükleniyordu hata düzeliyordu arkadaşta oldu düzeldi bende usb sorunu vermeden güncelledim sistemi eskiye dönemiyorum usb hata vermeye devam ediyor tel kapalı iken bağladığımda şarj ediyor gibi görünüyor açtığımda şarj etmediğini fark ediyorum o durumda telefon açılıncada usb takılı değilkende şarj ediyor gibi görünüyor fırçaladım kolanya ile sildim sonuç aynı kompresörle hava tuttum birşey değişmedi internetten konuştuğum biri aynısı oldu servise verdim aldıktan sonra usb hata vermiyo ama çalışmıyor dedi Sistemi görebileceğim bişeyler yükleyip değişiklik yapabileceğim pro falan önerebilirsin diye düşündüm ama galiba bilgin yok o konuda neyse usta teşekkürler satıp kurtulcam sevmediğim bir marka ama artık samsung kullanıcam
olmuyo her yolu denedim annada sorun verseydi belle yükleniyordu hata düzeliyordu arkadaşta oldu düzeldi bende usb sorunu vermeden güncelledim sistemi eskiye dönemiyorum usb hata vermeye devam ediyor tel kapalı iken bağladığımda şarj ediyor gibi görünüyor açtığımda şarj etmediğini fark ediyorum o durumda telefon açılıncada usb takılı değilkende şarj ediyor gibi görünüyor fırçaladım kolanya ile sildim sonuç aynı kompresörle hava tuttum birşey değişmedi internetten konuştuğum biri aynısı oldu servise verdim aldıktan sonra usb hata vermiyo ama çalışmıyor dedi Sistemi görebileceğim bişeyler yükleyip değişiklik yapabileceğim pro falan önerebilirsin diye düşündüm ama galiba bilgin yok o konuda neyse usta teşekkürler satıp kurtulcam sevmediğim bir marka ama artık samsung kullanıcam
ELİNE SAGLIK GÜZEL BI ÇALIŞMA OLMUŞ SON SURUM BELLE REFRESH DEN ANNA YA DONDUM YAZDIKLARININ HARFIYEN YAPTIM SADECE ANNAYI FLASH LARKEN (TEKRARrefubish ) DEGILDE SOFTWARE UPDATEYI TIKLAYINCA KURDU