Müjde! Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe Maçları NtvSpor'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müjde! Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe Maçları NtvSpor'da!
Futbolseverler müjde... Temsilcilerimizin Avrupa kupası heyecanı, NTV ve NTV Spor ekranlarında yaşanacak.Young Boys-Fenerbahçe, Viktoria Plazen-Beşiktaş ve OFK Belgrad-Galatasaray maçları NTV ve NTV Spor ekranlarında.






Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin Young Boys ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı ile Galatasaray’ın OFK Belgrad'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesi NTV'den, Beşiktaş’ın Viktoria Plazen karşısında avantaj arayacağı Avrupa Ligi ilk maçı ise NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.


NTV Spor'un ekrana getireceği Viktoria Plazen-Beşiktaş maçı, 29 Temmuz Perşembe günü TSİ 21:30’da Prag Letna Stadı’nda oynanacak. NTV'nin canlı vereceği Young Boys-Fenerbahçe mücadelesine, 28 Temmuz Çarşamba günü saat 21:15’te Stade Switzze ev sahipliği yapacak. NTV'nin yayınlayacağı bir başka maçta ise OFK Belgrad ile Galatasaray, 5 Ağustos Perşembe günü saat 18:30’da Belgrad Omladinski Stadı’na karşı karşıya gelecek.

Ntvspor




Not Tabiki Uydu alıcınız ile izliyorsanız maç sırasında B i s s ş i f re le me sistemi ile yayınlanır o yüzden receiverlerinize b i s s şifresi girmeniz gerekir karasal antende ş i f r e girmeyecektir



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt