Kǔr Şâd Üye Dostum güzel bir program kurmaya gerek duymadım elimde doluyla mp3 var, ancak kuracak olan arkadaşlar çalışıp çalışmadığını söylerse iyi olur.
Dostum güzel bir program kurmaya gerek duymadım elimde doluyla mp3 var, ancak kuracak olan arkadaşlar çalışıp çalışmadığını söylerse iyi olur.
Dark_Skill Üye site çalışıyor bazı arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş sitenin sahibinin içerikle alakası yok olay youtubedaki videoların sadece sesini çalmaya dayanıyor yani videoalar youtubedan sitesi arkadaştan
site çalışıyor bazı arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş sitenin sahibinin içerikle alakası yok olay youtubedaki videoların sadece sesini çalmaya dayanıyor yani videoalar youtubedan sitesi arkadaştan
Ninjaemos Üye Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö
Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö
'Patron Üye Ninjaemos' Alıntı: Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö Genişletmek için tıkla ... meraba ben turkcell halkla ilişkiler sorumlusu sorularınızı alayım
Ninjaemos' Alıntı: Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö Genişletmek için tıkla ... meraba ben turkcell halkla ilişkiler sorumlusu sorularınızı alayım
izmitli1983 Üye madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum ----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ---------- bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli
madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum ----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ---------- bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli
'Patron Üye izmitli1983' Alıntı: madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum ----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ---------- bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli Genişletmek için tıkla ... Hayır Turkcellde şuanda öyle bir fikrimiz yok sınırsız internet gibi yani.
izmitli1983' Alıntı: madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum ----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ---------- bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli Genişletmek için tıkla ... Hayır Turkcellde şuanda öyle bir fikrimiz yok sınırsız internet gibi yani.
Dark_Skill Üye 'Patron' Alıntı: Hayır Turkcellde şuanda öyle bir fikrimiz yok sınırsız internet gibi yani. Genişletmek için tıkla ... 'Patron sen yetkili bir abiye benziyon 1gb paket çıkarsanıza abi çoluk çocuk sevinsin
'Patron' Alıntı: Hayır Turkcellde şuanda öyle bir fikrimiz yok sınırsız internet gibi yani. Genişletmek için tıkla ... 'Patron sen yetkili bir abiye benziyon 1gb paket çıkarsanıza abi çoluk çocuk sevinsin
'Patron Üye Dark_Skill' Alıntı: 'Patron sen yetkili bir abiye benziyon 1gb paket çıkarsanıza abi çoluk çocuk sevinsin Genişletmek için tıkla ... 1gb değilde 250 mblik bi düşüncemiz var 10mbt hızında ama bakalım..
Dark_Skill' Alıntı: 'Patron sen yetkili bir abiye benziyon 1gb paket çıkarsanıza abi çoluk çocuk sevinsin Genişletmek için tıkla ... 1gb değilde 250 mblik bi düşüncemiz var 10mbt hızında ama bakalım..
SHaDoWHeRo55 Üye Konu Sahibi 'Patron' Alıntı: 1gb değilde 250 mblik bi düşüncemiz var 10mbt hızında ama bakalım.. Genişletmek için tıkla ... 3G ile 10mbt hızında ? İlginç.
'Patron' Alıntı: 1gb değilde 250 mblik bi düşüncemiz var 10mbt hızında ama bakalım.. Genişletmek için tıkla ... 3G ile 10mbt hızında ? İlginç.
Dark_Skill Üye SHaDoWHeRo55' Alıntı: 3G ile 10mbt hızında ? İlginç. Genişletmek için tıkla ... 3g şebekesinde 42 mbps hız desteği sunuyor turkcel sakin ol önce bilip bilmeden konuşma
SHaDoWHeRo55' Alıntı: 3G ile 10mbt hızında ? İlginç. Genişletmek için tıkla ... 3g şebekesinde 42 mbps hız desteği sunuyor turkcel sakin ol önce bilip bilmeden konuşma
SHaDoWHeRo55 Üye Konu Sahibi Dark_Skill' Alıntı: 3g şebekesinde 42 mbps hız desteği sunuyor turkcel sakin ol önce bilip bilmeden konuşma Genişletmek için tıkla ... Elindeki en iyi cihaz max. 7.8 mbps'ye ulaşabiliyor. Buna ne diyeceksin?
Dark_Skill' Alıntı: 3g şebekesinde 42 mbps hız desteği sunuyor turkcel sakin ol önce bilip bilmeden konuşma Genişletmek için tıkla ... Elindeki en iyi cihaz max. 7.8 mbps'ye ulaşabiliyor. Buna ne diyeceksin?
agit_cudi Üye yahu bu sıtenın tam adresını( url ) bır babayıgıt yazabılırmı buraya sıteyı bır turlu bulamadım