"Muhteşem Piti"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Muhteşem Piti"


[h=2]Rumen basını, Milli Takım Teknik Direktörü Victor Piturca'yı Kanuni Sultan Süleyman'a benzetti. Gazeta Sporturilor, Piturca'ya fotomontajla Kanuni sarığı giydirerek "Muhteşem Piti" başlığını attı.[/h]Milli Takım ile 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu maçında karşılaşacak Romanya'da basın, futbolcularını motive etmek için ilginç yöntemler kullanıyor. Bunlardan en dikkat çekenine Gazeta Sporturilor imza attı.

Gazete, kapağında Romanya Teknik Direktörü Victor Piturca'yı fotomontajla, Kanuni Sultan Süleyman'a benzetti.
Her şeyin Piturca'nın elinde olduğunu yazan Gazeta Sporturilor, teknik direktöre 'Sultan' yakıştırması yaptı. Osmanlı İmparatorluğu'nun görkemli sultanı "Muhteşem Süleyman" isminden esinlenerek Rumen teknik direktörü "Muhteşem Piturca" olarak göstedi. Kullanılan görselin alıntı yapıldığı yer ise Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin afişi oldu.
Gazeta Sporturilor gazetesi haberinde, Ordusporlu Bogdan Stancu'nun Piturca'nın yeni 4-2-3-1'lik sistemine Marica ile birlikte monte edilişini özetledi. Türkiye ile oynanacak maçta kritik unsurun savunma olacağının altı çizildi. Türk Milli Takımı'nın en büyük silahları olarak Arda Turan, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Nuri Şahin gösterildi. Mutu'nun kaptanlığının tartışıldığı Romanya'da 3 bin kadar taraftarın Şükrü Saracoğlu'nda yer alacağı da belirtiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
362
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
427
Kingmortall


Üst Alt