Muhtemel 11'ler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemel 11'ler burada!
Muhtemel 11'ler burada!

Devler Ligi'nde 2009-2010 sezonunda dördüncü hafta maçları bu gece 4 grupta oynanacak 8 karşılaşma ile başlıyor. Gecenin önemli karşılaşmasında Beşiktaş B Grubu'ndaki 4. maçında Almanya temsilcisi Wolfsburg'u konuk edecek. B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, grubundaki ilk maçını İstanbul'da İngiltere temsilcisi Manchester United'la oynamış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. B Grubu'ndaki diğer maçta ise Manchester United, CSKA Moskova'yı konuk edecek.
BAYERN MUNIH - BORDEAUX
A Grubu'nda 7 puanla zirvede yer alan Fransız temsilcisi Bordeaux, kendi evinde 2-1 mağlup ettiği Bayern Münih ile bu kez Allianz Arena'da kozlarını paylaşacak. 4 puanlı Bayern Münih, bu karşılaşmada da puan kaybı yaşarsa, gruptan çıkma şansını giderek tüketecek.
Almanlar'da Franck Ribery, Ivıca Olic, Breno ve Lell sakatlıklarından dolayı oynayamayacak. Arjen Robben ve Braafheid'in durumları ise henüz netlik kazanmadı. Kırmızı kart cezalısı olan Thomas Müller ile Daniel Van Buyten de Bordeaux karşısında forma giyemeyecek.
Bordeaux'ta ise sakatlığı bulunan Henrique dışında eksik yok.

BAYERN MUNIH
Butt
Lahm
Demichelis
Badstuber
Pranjic
van Bommel
Tymoshchuk
Schweinsteiger
Robben
Luca Toni
Klose
BORDEAUX
Carrasso
Chalme
Tremoulinas
Ciani
Planus
Diarra
Menegazzo
Wendel
Yoann Gourcuff
Plasil
Chamakh

MACCABI HAIFA - JUVENTUS A Grubu'nda ilk galibiyetini 3. maçında Maccabi'ye karşı alan Juventus bu kez İsrail'de galibiyet arayacak. 5 puanla ikinci sırada olan Torino ekibinde, Salihamidzic, Del Piero, Marchisio, Zebina, Iaquinta, Cacares ve Sissoko gibi önemli eksikleri bulunuyor.
Maccabi Haifa'da ise Bayram Kayal ve Dutra cezalı. Eyal Golasa'nın ise sakatlığı bulunuyor.
MACCABİ HAIFA
Davidovich
Meshumar
Texeira
Keinan
Masilela
Culma
Rafaelov
Ali Osman
Boccoli
Arbeitman
Dvalishvili
JUVENTUS
Buffon
Grygera
Chiellini
Cannavaro
Grosso
Melo
Poulsen
Camoranesi
Diego
Giovinco
Trezeguet

BEŞİKTAŞ - WOLFSBURG Siyah-beyazlı takımda bu karşılaşma öncesinde sakat oyuncular sıkıntı yaratıyor. Sakatlıkları süren İbrahim Toraman, Nihat ve İsmail Köybaşı Wolfsburg'a karşı forma giyemeyecek. Ağrıları olan Rüştü'nün ise kaledeki yerini alması bekleniyor.
Sakatlığı bulunan Tello'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Wolfsburg'da ise kırmızı kart cezası nedeniyle Türkiye'ye getirilmeyen Grafite dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ferrari
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem Dağ
Ernst
Fink
Tabata
Serdar Özkan
Yusuf
Bobo
WOLFSBURG
Benaglio
Schafer
Ricardo Costa
Josue
Gentner
Riether
Madlung
Hasabe
Misimovic
Dzeko
Martins

MANCHESTER UNİTED - CSKA MOSKOVA B Grubu'nda 9 puanla lider durumda bulunan Manchester United, deplasmanda 1-0 mağlup ettiği CSKA Moskova ile bu kez Old Trafford'da karşılaşacak. Kırmızı Şeytanlar'da Owen Hargreaves, Ji-Sung Park, Ryan Giggs, Nemandja Vidic ve Welbeck sakat oldukları için bu maçta görev yapamayacak. Dimitar Berbatov'un durumu ise henüz maç saatinde kesinlik kazanacak.
3 puanı bulunan CSKA Moskova'da ise Mark Gonzalez, Guilherme ve Sekou Oliseh'in sakatlıkları bulunuyor.
MANCHESTER UNITED
Foster
Neville
Wes Brown
Jonny Evans
Evra
Valencia
Fletcher
Scholes
Nani
Rooney
Berbatov
CSKA MOSKOVA
Akinfeev
Odia
A.Berezutsky
V.Berezutsky
Shennikov
Shemberas
Ignashevic
Mamaev
Krasic
Dzagoev
Tomas Necid

MİLAN - REAL MADRİD C Grubu'nda iki maçta 6'şar puan toplayan iki dev takımın mücadelesi. Santiago Bernabeu'dan 3-2'lik zaferle ayrılan Milan, Real Madrid'i bu kez sahasında devirmenin planlarını yapıyor.
Milano ekibinde Abbiati, Gennaro, Onyewu, Storari ve Jankulovski'nin sakatlıkları sürüyor. Nesta ve Antonini'nin durumları ise şüpheli. Zambrotta ise sarı kart sınırında bulunuyor.
Real Madrid'de ise Crisitano Ronaldo yine yok. Ezequiel, Metzelder ve Guti de Milan karşısında forma giyemeyecek oyuncular.

MİLAN
Dida
Oddo
Nesta
Thiago Silva
Zambrotta
Seedorf
Pirlo
Gattuso
Ronaldinho
Borriello
Alexandre Pato
REAL MADRİD
Casillas
Sergio Ramos
Albiol
Pepe
Marcelo
Diarra
Xabi Alonso
Higuain
Kaka
Karim Benzema
Raul

MARSİLYA - ZURICH C Grubu'nun 3 puanlı iki takımı olan Marsilya ve Zurich, Veledrome Stadı'nda önemli bir maça çıkacak. İsviçre'de oynanan maçı 1-0 kazanan Marsilya, evinde de galip gelip üst tura çıkma ümitlerini sürdürmek amacında.
Marsilya'da Rodriguez, Cyril Rool, Cheyrou ve Lucho Gonzalez'in sakatlıkları bulunuyor. Bonnart da cezalı olduğu için forma giyemeyecek.
Zurich'te ise Chikhaoui, Büchel ve Eric Hassli'nin sakatlıkları devam ediyor.
MARSİLYA
Mandanda
Kabore
Heinze
Hilton
Diawara
Cheyrou
Cisse
Mbia
Bakari Kone
Brandao
Niang
ZURICH
Leoni
Stahel
Barmettler
Rochat
Koch
Aegerter
Tico
Vonlanthen
Margairaz
Dusan Djuric
Alphonse

ATLETICO MADRİD - CHELSEA D Grubu'nda 3'te 3 yaparak 9 puan toplayan Chelsea, 1 puanlı Atletico Madrid'e konuk olacak. Stamford Bridge'de rakibini 4-0 mağlup eden Chelsea, İspanya'dan da galip gelmesi halinde gruplardan çıkmayı garantileyecek. Atletico Madrid'in umutlarını koruyabilmesi için Chelsea'yi devirmesi şart.
Chelsea'de Obi Mikel, Bosingwa, Zhirkov ve Hilario'nun sakatlıkları sürerken; Atletico Madrid'de ise Pernia, Camacho, Valera ve Roberto önemli maçta forma giyemeyecek. Assuncao da bu karşılaşma öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor.
DROGBA DÖNÜYOR!
Londra temsilcisinde en önemli gelişme ise Didier Drogba'nın cezasını tamamlamış olması. Bu sezon Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda forma giyemeyen golcü futbolcu, İtalyan teknik adam Ancelotti'nin görev vermesi halinde Atletico Madrid karşısında ilk 11'de görev yapacak.

ATLETİCO MADRİD
Asenjo
Perea
Ibanez
Ujfalusi
Antonio Lopez
Paulo Assuncao
Raul Garcia
Maxi Rodriguez
Simao Sabrosa
Kun Aguero
Diego Forlan
CHELSEA
Cech
Ferreira
Terry
Carvalho
Ivanovic
Essien
Lampard
Ballack
Joe Cole
Drogba
Anelka

APOEL NICOSIA - PORTO D Grubu'nda 6 puanla Chelsea'yi takip eden Porto, ilk maçta kendisine zor anlar yaşattığı APOEL ile deplasmanda karşılaşacak. Dragao Stadı'nda 2-1 galip gelen Portekiz temsilcisi, Kıbrıs'ta kritik bir maça çıkıyor.
Porto'da Diego Valeri, Fucile, Lopes, Varela sakat futbolcular arasında yer alıyor. Gonzalez'in durumu ise henüz kesinlik kazanmadı.
APOEL'de ise Sikora ve Zewalkow'un sakatlıkları sürüyor. Jorge, Haxhi ve Kosowski'nin oynaması netlik kazanmış değil. Satsias ise sarı kart sınırında bulunuyor.
APOEL NICOSIA
Chiotis
Satsias
Broerse
Grncarov
Elia
Charalambidis
Michail
Morais
Kosowski
Pinto
Mirosavljevic
PORTO
Helton
Sapunaru
Rolando
Bruno Alves
Pereira
Guarin
Fernando
Meireles
Rodriguez
Hulk
Falcao
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol dostum
 
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bütün maçların özet görüntülerini izledim. Hepsi ayrı ayrı bir zevk verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt