Dün olduk bugün sonuçlar açıklandı:
1 B
3 C+
2 C
9 D
7 D+
Geçen 22, kalan 23 kişi...
90-95 vizeleri olan arkadaşıma c geldi, vizelerim 60-30'du bana da C geldi. Sınıfa göre bakarsak mükemmel bir not getirdim.
Ayrıca işin bir yönü daha var, hoca kendi işleri sebebiyle sınav saatini 15'den 12.30'a almış ve bize mail atmış. Ben bunu öğrendiğimde saat 12.20'idi ve evden çıktım tam 1'de okula geldim. Sınavdan birisi çıksa giremezdim. 70 DK'lık sınavı 40'da oldum, kontrol bile edemedim ne yazdıysam ona göre devam ettim. Gelir tablosuna kadar gelebildim, başlığı attım devamını getiremeden aldı kağıdımı. Ek süre vermedi.
Şimdi diyeceksiniz belki saati değiştiremez, haklısınız değiştiremez. Ben bugün itiraz ederim daha sonra nolacak? Sınav tekrarlanacak ve zor soracak. Hadi hepsini geçtim 3 ders daha alacağız bu adamdan. Burda itirazla şunla bunla yeniden olursun ama ya 2. dönem, ya seneye ne olacak?
Bütün olumsuzluklara, vizeler sonucunda sınıfta 25. olmama rağmen açıklanan notlar sonucunda 5. oluyorum.
Bu dönemi bölüm 3.sü olarak bitirdim. Hedefim 3.40 getirmekti fakat ortalamam 3.13 geldi. Sağlık olsun, geçen sene 3.50 ortalamalı adamlar bile bu sene 2'nin üzerini göremedi. 45 kişilik bölümde 2.00'nin üstünde sadece 7 kişi var. Resmen notlar battı.
Tek yükselten ben varım...