Mutlu yıllar :)
jackalmami Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Yeminle konuyu ben accaktim xd Genişletmek için tıkla ... Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla
.Behzat Ç.' Alıntı: Yeminle konuyu ben accaktim xd Genişletmek için tıkla ... Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla
Tuba Üye jackalmami' Alıntı: Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla Genişletmek için tıkla ... Beğenmene sevindim iyisin inşaallah
jackalmami' Alıntı: Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla Genişletmek için tıkla ... Beğenmene sevindim iyisin inşaallah
jackalmami Üye 'Nur'' Alıntı: Beğenmene sevindim iyisin inşaallah Genişletmek için tıkla ... çok şükür ablacığım sizler nasılsınız?
'Nur'' Alıntı: Beğenmene sevindim iyisin inşaallah Genişletmek için tıkla ... çok şükür ablacığım sizler nasılsınız?
Tuba Üye jackalmami' Alıntı: çok şükür ablacığım sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsim Muhammed Şükür iyiyim bende
jackalmami' Alıntı: çok şükür ablacığım sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsim Muhammed Şükür iyiyim bende
otostopçu Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Açmış kadar oldun kardeşim. Doğru günde mesaj atmışsın Aralık'ın 20'siydi doğum günüm Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.. Pasta çok hoşuma gitti Nur abla Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye otostopçu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tek tek teşekkür ettim ya la yetmedi mi? Tamam tamam Konumu açtığın için sana ayrıyeten teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: İyiki doğdun dostum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hünkarım
otostopçu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tek tek teşekkür ettim ya la yetmedi mi? Tamam tamam Konumu açtığın için sana ayrıyeten teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: İyiki doğdun dostum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hünkarım
jackalmami Üye ia.phlvn' Alıntı: nice senelere abi, kusura bakma geç oldu Genişletmek için tıkla ... Ne kusuru kardeşim ya, yeni görüp kutluyorsun işte, kimseye bildirim gitmiyor ki Teşekkür ederim, hep beraber
ia.phlvn' Alıntı: nice senelere abi, kusura bakma geç oldu Genişletmek için tıkla ... Ne kusuru kardeşim ya, yeni görüp kutluyorsun işte, kimseye bildirim gitmiyor ki Teşekkür ederim, hep beraber
otostopçu Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: Tek tek teşekkür ettim ya la yetmedi mi? Tamam tamam Konumu açtığın için sana ayrıyeten teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Eyvallah hünkarım Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Tek tek teşekkür ettim ya la yetmedi mi? Tamam tamam Konumu açtığın için sana ayrıyeten teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Eyvallah hünkarım Genişletmek için tıkla ...