NEXUS
Üye
sen yoksa mesajmı kastınBarışmak için şey ettiydim.
Mesaja göre artıyor yıla göre değil.![]()

sen yoksa mesajmı kastınBarışmak için şey ettiydim.

bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürlerBarışmak için şey ettiydim.

ben çıkıyom hadi sonra görüşürüz![]()

Ben kaçar hadi görüşürüz biraz telefonla ugrascam![]()
![]()
aynen bende çıkıyorum telefonun şarzı 13 saattir bitmedi biraz onu bitireyim 
bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bilmiyordum dede öğrettiğin için bizi aydınlattığın için bize bilgini paylaştığın bizi eğittiğin için çokkkk çokk teşekkürler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik
dedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik

Huzursuzluk evihuzur evine kapatalım![]()

bırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdandedenin emekli parasını alalım o kadar çay verdik
bu arada dede bayramda para isterim ona göre 
bırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdanbu arada dede bayramda para isterim ona göre
![]()

dede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarımbırak dedenin parasını ne istiyon yaşlı başlı adamdanbu arada dede bayramda para isterim ona göre
![]()

beraber götürürüzdede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarım![]()

Tamamdede bayramda para yerine şeker verirsen huzur evini tanıtmaya diye götürürüm içeri atar kaçarım![]()
Tek tek gelinberaber götürürüz![]()