muhabbet kuşunuz banyo yapmıyorumu çözümü burada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
muhabbet kuşunuz banyo yapmıyorumu çözümü burada
arkadaslar önce muhabbet kuşları ilk doğduğunda 2 yıl felan banyo yapmazlar ama zamanla tüyleri kirlenmektedir. Bende buna bir çözüm buldum. Yani daha çok banyo yapmasına yönelik olarak aşağıdaki adımları takip ederseniz kuşunuz daha banyodan çıkmaz. :)
1)ilk önce banyo (küvet) varsa kafesin kapısına takın.
2)sonrada cam parfüm şişesine su doldurun ama parfümün kokusundan eser kalmasın. Yoksa (siz biliyosunuz)
3)sonra kafesin kapısına su dolu banyosunu koyduktan sonra fıs fıs sıkın kuşunuza tabi o korkacak ama pes etmeyin herşey banyo için :)
4)bayağı sıktıktan sonra bekleyın kuşunuz isteyerek banyosuna girecektir.
GİRMEZSE BANA HESAP SORMAYIN :D

EĞER BAŞARILI OLURSANIZ TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMANIZ YETERLİ OLUR...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

(ALINTI DEĞİLDİR By SEKİNARDİ)...

• Beğen
Tepkiler: grymtn

Haluk.

Haluk.

Üye
ben hiç birsey yapmıyorum tabakta yıkanıyor üstelik 8 aylık daha 1aylık ken tabakta yikandi sonra ben elimi yıkarken geliyo elimin üstünde suyun altına giriyo normal mi snce

mmtcn

Üye
hoca bizdede var bi muhabbet kusu daha 4 aylık banyo yapmıyo bizde spreyle kafesindeyken su sıkıyoruz sırılsıklam oluyo sonra kendisi radyatörün önünde kuruyo :) adı ŞAŞKIN. adını ve lakabını biliyo ve söylüyo kısacası yeni balşadı konusmaya söylediği kelimeler şaşkın, şaş, cicikuş, aşkım, aşk aşk aşk.. (bunda takılıyo 5 6 kez soyluyo :)) birde bizim kapının zilini taklit ediyo :)

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç birsey yapmıyorum tabakta yıkanıyor üstelik 8 aylık daha 1aylık ken tabakta yikandi sonra ben elimi yıkarken geliyo elimin üstünde suyun altına giriyo normal mi snce

o senin kuşunun banyo yapmayı sevmesinden kaynaklanıyor :)

----------Eklendi @ 20:50:14 ---------- Yazıldı @ 20:48:39 ----------

hoca bizdede var bi muhabbet kusu daha 4 aylık banyo yapmıyo bizde spreyle kafesindeyken su sıkıyoruz sırılsıklam oluyo sonra kendisi radyatörün önünde kuruyo :) adı ŞAŞKIN. adını ve lakabını biliyo ve söylüyo kısacası yeni balşadı konusmaya söylediği kelimeler şaşkın, şaş, cicikuş, aşkım, aşk aşk aşk.. (bunda takılıyo 5 6 kez soyluyo :)) birde bizim kapının zilini taklit ediyo :)

aşk kelimesi hoşuna gitmiştir daha iyi söyleyebildiği için takılıyodur onda benim muhabbet kuşuda 10 aylık cicikuş diyo takılıyo :D

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...