muhabbet kuşum hasta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
muhabbet kuşum hasta
beyle benim muhabbet kuşum hemen hemen 5 yaşından büyüktür . son zamanlarda yem yememeye başladı kanatları titremeye başladı halsizlik falan . veterinere götürdüm bana bi toz verdi suyu na katmak için ama suyundanda hiç içmedi yardımcı olun bu kuşu nasıl tedavi edebilirim

babaçi

Üye
beyle benim muhabbet kuşum hemen hemen 5 yaşından büyüktür . son zamanlarda yem yememeye başladı kanatları titremeye başladı halsizlik falan . veterinere götürdüm bana bi toz verdi suyu na katmak için ama suyundanda hiç içmedi yardımcı olun bu kuşu nasıl tedavi edebilirim
Muhabbet üreticisiyim ama bu şekilde hastalığı anlamak imkansız.veterinerin verdiği suyu karıştırıp şırınga ile içirmeniz gerek.

aleranol

aleranol

Üye
eğer yavru olsaydı çipçip diyerek şınıngayla verebilirdiniz ama :hmmm: veterinere tekrar sorarsanız iyi olur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Baktınız olmuyor başka bir veteriner deneyin ayrıca 5 yaşından fazla demişsin tam olarak bilmiyorsun kuş çok yaşlımı yani aldığında yavrumuydu ?

mdma

mdma

Üye
    Konu Sahibi
kuşu almadım aslında karşı çatıya kondu eğitimli kuştu ıslık çaldım geldi kondu sonra ben bakmaya başladım5 seneyi aştı . çok hareketliydi dediğim gibi hali yoktu yemek yemiyodu su içmiyodu sonra şiringayla su verdim ama gagası karardı bu sefer ölcekmi ne olacak bu kuş

DDorlion

DDorlion

Üye
Benim Kuşumada Aynıları Oldudu 1 Hafta Halsiz Durdu En Son Sabah Bi Kalktım Ölmüş Akşama Kadar Ağladım Öğlen Apartmanın Bahçesine Gömdüm Arkadaşın Balığıda Ölmüştü Birlikte Gömdüm Umarım Kediler Yememiştir :(

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
geçer inşallah :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum zaten 10 sene falan yaşıyolar sende 5 sene bakmışsın senden öncede bir o kadar yaşadıysa herşeye hazırlıklı olmalısın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...