kfahaa Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: işin kotu kısmi aldiğimda yavruydu ve biri dişi biri erkek diye almıştık :-( ikiside erkekmiş :-( ya petshopdaki adamın şeyliği yada karıştırmştır diye hak verdim simdi birini götürüp değistirsem dişi alsam sorun olur mu ki ? Genişletmek için tıkla ... değiştiremessin ki almazlar geri
Sukut-u Hayal' Alıntı: işin kotu kısmi aldiğimda yavruydu ve biri dişi biri erkek diye almıştık :-( ikiside erkekmiş :-( ya petshopdaki adamın şeyliği yada karıştırmştır diye hak verdim simdi birini götürüp değistirsem dişi alsam sorun olur mu ki ? Genişletmek için tıkla ... değiştiremessin ki almazlar geri
kfahaa Üye yunus4554' Alıntı: hm tm usta azonce misketle oynayin dedin misketi yutmasin Genişletmek için tıkla ... misketi nasıl yutsun
yunus4554' Alıntı: hm tm usta azonce misketle oynayin dedin misketi yutmasin Genişletmek için tıkla ... misketi nasıl yutsun
kfahaa Üye yunus4554' Alıntı: Sukut-u Hayal iki tane almam ya iki tane alirsan senle hic ugrasmazlar Genişletmek için tıkla ...
yunus4554' Alıntı: Sukut-u Hayal iki tane almam ya iki tane alirsan senle hic ugrasmazlar Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye kfahaa' Alıntı: değiştiremessin ki almazlar geri Genişletmek için tıkla ... yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm
kfahaa' Alıntı: değiştiremessin ki almazlar geri Genişletmek için tıkla ... yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm
kfahaa Üye yutarsa yerinden kalkamaz Sukut-u Hayal' Alıntı: yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm Genişletmek için tıkla ... iyi ozaman
yutarsa yerinden kalkamaz Sukut-u Hayal' Alıntı: yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm Genişletmek için tıkla ... iyi ozaman
yunus4554 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm Genişletmek için tıkla ... sen nekadara aldin
Sukut-u Hayal' Alıntı: yok adam alirken demisti ilerde satacak olursan bana getir geri alirim demisti bende direk değistiririm Genişletmek için tıkla ... sen nekadara aldin
UpOneTR Üye yunus4554' Alıntı: sen nekadara aldin Genişletmek için tıkla ... bende kafes vardi ama ici yoktu tül iki suluk iki yemlik ayna 1kilo yem 5 tane kraker 2 tane kuş 55 lira :-D[/QUOTE]
yunus4554' Alıntı: sen nekadara aldin Genişletmek için tıkla ... bende kafes vardi ama ici yoktu tül iki suluk iki yemlik ayna 1kilo yem 5 tane kraker 2 tane kuş 55 lira :-D[/QUOTE]
kfahaa Üye yunus4554' Alıntı: sen nekadara aldin Genişletmek için tıkla ... en fazla 30 a bulursunen düşük te 20
yunus4554' Alıntı: sen nekadara aldin Genişletmek için tıkla ... en fazla 30 a bulursunen düşük te 20
UpOneTR Üye kfahaa' Alıntı: yo oda 20 ye gelmiş heralde Genişletmek için tıkla ... aynen ya aslinda 15 e de alirdimda abim verdiği icin parayi ben pek şeyyapmadim :-D
kfahaa' Alıntı: yo oda 20 ye gelmiş heralde Genişletmek için tıkla ... aynen ya aslinda 15 e de alirdimda abim verdiği icin parayi ben pek şeyyapmadim :-D
kfahaa Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: aynen ya aslinda 15 e de alirdimda abim verdiği icin parayi ben pek şeyyapmadim :-D Genişletmek için tıkla ...
Sukut-u Hayal' Alıntı: aynen ya aslinda 15 e de alirdimda abim verdiği icin parayi ben pek şeyyapmadim :-D Genişletmek için tıkla ...
yunus4554 Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: yo oda 20 ye gelmiş heralde Genişletmek için tıkla ... oda dogru