Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Sen tanıyormusun?

Dünr kadar tanımıyordum, dün dedim yardım ediyim etmez olaydım yani benim yuzunden banlandığını sanıyor banının kaldırılmasına engel oluyorsun dedi falan ali kemal abiyle konuşuyordum o sıra ben sen tanıyonmu ??

Turbo İle Yollandı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
O neden ceza aldığını biliyor, ama bu durumda sana da bi ceza geliyor :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Durduk yere değil yazdıkların dolayı ceza alman gerekiyor. Birbirinize karşı daha saygılı kelimeler kullanmalısınız. Bir sorununuz varsa bunu bize bildirmelisiniz, ikili atışmalara girmemelisiniz.

TurboCall

TurboCall

Üye
Durduk yere değil yazdıkların dolayı ceza alman gerekiyor. Birbirinize karşı daha saygılı kelimeler kullanmalısınız. Bir sorununuz varsa bunu bize bildirmelisiniz, ikili atışmalara girmemelisiniz.

Bildirdikte 4 keremi ne şikayet ettim olmadı ama bundan dolayı banlamakta ommaz zaten yani

Turbo İle Yollandı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Şuan hangi uslup yüzünden ceza aldığını anlamış olmasın, bildirim gelmiş olmalı sana. Bunu yapmamak gerekiyor, arkadaşımız ceza süresi bittiğinde tekrardan aramızda bulunabilecek. Burada olmadığı halde tartışmaya sebebiyet verecek kelimelerden kaçınmak gerek.

TurboCall

TurboCall

Üye
Şuan hangi uslup yüzünden ceza aldığını anlamış olmasın, bildirim gelmiş olmalı sana. Bunu yapmamak gerekiyor, arkadaşımız ceza süresi bittiğinde tekrardan aramızda bulunabilecek. Burada olmadığı halde tartışmaya sebebiyet verecek kelimelerden kaçınmak gerek.

Tamam AmaBenim Ceza Alcak Bir Durumum Yok Ben Yardım Ettim Herhangi Bir Hakaret Etmedim Bu Kadar Basit Yani Suç Bende Değil Hallettik Zaten

Turbo İle Yollandı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sen dünkü olaydan bahsediyorsun, ben sana dünkü olay yüzünden ceza almalısın demedim, yanlış anlamışsın. Tanıyor musun, tanımıyor musun diye şu sebepten dolayı sordum; Bana bu forumda "bu çocuk beni öldürecek" şeklinde tanımadığım birisi cümle kuramaz. Bana değil sana da öyle, herkese öyle. Ama tanıdığım arkadaşlarım yazabilir, Ali kemal abi benim için bunu diyebilir yada Pınar diyebilir, ama sen bunu bana diyemezsin. Haklı mıyım?

TurboCall

TurboCall

Üye
?
Sen dünkü olaydan bahsediyorsun, ben sana dünkü olay yüzünden ceza almalısın demedim, yanlış anlamışsın. Tanıyor musun, tanımıyor musun diye şu sebepten dolayı sordum; Bana bu forumda "bu çocuk beni öldürecek" şeklinde tanımadığım birisi cümle kuramaz. Bana değil sana da öyle, herkese öyle. Ama tanıdığım arkadaşlarım yazabilir, Ali kemal abi benim için bunu diyebilir yada Pınar diyebilir, ama sen bunu bana diyemezsin. Haklı mıyım?
Ben dünkü @.NeXuS. banlanma olayını diyorsun sandım, ben sana zaten bu çocuk beni öldürecek demedimki bunu nerden çıkarttın anlamadım yani bu çocuk beni öldürücek demedim sana

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bana demedin de diğer arkadaşa neden çocuk diye hitap ediyorsun. Adam geri geldiğinde tekrar tartışacaksınız.

tempdroid

tempdroid

Üye
Olum adam geldiginde bekle teke tek atcaksiniz çıkış ta bekle o çocuğa şekil yspmiycsktin :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Bana demedin de diğer arkadaşa neden çocuk diye hitap ediyorsun. Adam geri geldiğinde tekrar tartışacaksınız.
Ya niye tartışayım ben onunla erol ? biz dün hallettik ben ona haklı olduğum halde özür diledim şaka anlamında birşey demiştim profilde, ama konuyu nerelere getirdi, benim yüzümden banlandığını sandı ben neden banlatıyım veya neden açtırtmamaya çalışayımki onun banını banane yani sonuç olarak hiçkimsenin banlı olmasını istemem, sadece şikayetler dikkate alınıyor dedim ama konu nerelere geldi dün sonra ben kapattım oda kapattı bu kadar basit
Olum adam geldiginde bekle teke tek atcaksiniz çıkış ta bekle o çocuğa şekil yspmiycsktin :D
Özel mesajlarım kapalıdır belki teke tek olmaz forumda olur ama uğraşmam arkadaş konuyu farklı yerlere çekti suçlu ben oldum ::))

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ben anlatamıyorum sanırım. Sen sıkıntı yok diyorsan yoktur, herhangi bir sorun yok. Devam.

TurboCall

TurboCall

Üye
Ben anlatamıyorum sanırım. Sen sıkıntı yok diyorsan yoktur, herhangi bir sorun yok. Devam.
Ozaman sorun yok banda yok erol, sıkıntıda yok benim açımdan onun açısındanda olduğunu düşünmüyorum kendine iyi bak sağlıcakla kal ::))

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Bende iş yokta dersler iyi Allah'a şükür :)
Senin işler nasıl ?

Akıncı

Akıncı

Üye
Eskiye dönmek bazen iyidir.fakat eski zamanlara dönmemiz zordur.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
KayraBey

KayraBey

Üye
İnsanın karakteri bozuk olmasın

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt