ismail
Üye
güneş mi nerdeAz önce süperdi ama güneş kaybolunca soğuk etkisini gösteriyor hemen...

güneş mi nerdeAz önce süperdi ama güneş kaybolunca soğuk etkisini gösteriyor hemen...

Güneş şu an işyerinin camlarından direk büroya vuruyor, resmen uyku çöktü yazmaya bile zorsunuyorum, uyudum uyuyacağım o derecccccccccc
yeni bir deyim olsa gerek. 
aleykumselam haydarım nasılsınselamlar dostlar

sağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsınaleykumselam haydarım nasılsın![]()
Her yılın 2 ayı bana da oluyorfazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı![]()

Koşmaya başla Haydar, bekliyoruz senifazla giremez oldum bu aralar @Emrgncy112 hidayet abi bide çok fazla yeniler gelmiş yeni konular falan kendimi geride kaldım gibi his kapladı![]()

Sanada fidukçu..iyi akşamlar.

Sanada fidukçu..
okadar fiduk başağu yaptun, insan tadimluk pile olsa piraz getirirdu![]()
Mobilde bakmak sıkıntı oluyor, sabah pc ye geçince bakarım artıkbuyur abim kendi çekimdir fındık zamanı çekmiştim patoza fındık verirkenMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızmerak edenler varsa patoz

çok şükür be haydar bizde de okul falansağolasın ismail ne olsun uğraşıyoruz sen nasılsın

Koş bekliyoruzKoşmaya başla Haydar, bekliyoruz seni![]()

aleykum selam Hikmet..selamünaleyküm