Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Abi sağol çok hastayım okula gitmedim yarında gitmeyecem boğazımı hissetmiyorumBir çay iç Emre
soğudu ama idare et artık![]()

Abi sağol çok hastayım okula gitmedim yarında gitmeyecem boğazımı hissetmiyorumBir çay iç Emre
soğudu ama idare et artık![]()

Geçmiş olsun,Abi sağol çok hastayım okula gitmedim yarında gitmeyecem boğazımı hissetmiyorum![]()

Sürekli pekmez ile beraber kara biber içiyorum içtikten sonra 1 saat iyi sonra aynıGeçmiş olsun,
Ben de yeni kurtuldum hastalıktan ama tam anlamıyla geçmiş değil, hala etkisi üzerimde, Yalnız senin gibi yatma lüksüm yok hastada olsan işyeri beklemez
Adaçayı , ıhlamur ve papatya çayı iç.boğaz enfeksiyonlarına karşı birebir..
onunla beraber adaçayı ve papatya çayını da kullan..Sürekli pekmez ile beraber kara biber içiyorum içtikten sonra 1 saat iyi sonra aynı
Faranjit oldum büyük ihtimalonunla beraber adaçayı ve papatya çayını da kullan..
Gerçi hastalık şıp diye geçmez, atlatırsın inşallah..
dikkat edersen atlatırsın, insanın sağlığının kıymetini anlaması için hastalık güzel bir ibret aslında. anlayana..Faranjit oldum büyük ihtimal
Aynen abidikkat edersen atlatırsın, insanın sağlığının kıymetini anlaması için hastalık güzel bir ibret aslında. anlayana..

Bu smileyi taklit et, faydası oluyor
![]()

Bütünleştik artık o smileyle![]()

Senin için tekrar demlerim İsmail'imabi çayı dökmediysen ben ısıtıp bir bardak içeyim@Emrgncy112

eyvallah abim çok sağolasınSenin için tekrar demlerim İsmail'im
Buyur![]()
ankara çok soğuk çok iyi geldi
sizin oralar gene iyidir 
Az önce süperdi ama güneş kaybolunca soğuk etkisini gösteriyor hemen...eyvallah abim çok sağolasınankara çok soğuk çok iyi geldi
sizin oralar gene iyidir
![]()
Deneyin çok iyiBu smileyi taklit et, faydası oluyor
![]()

arasıra hohlamayı ihmal etmeyin
![]()

Haklısınhaksız mıyımNeyse benim mesai bitti ben kaçar
![]()