Emrgncy
Üye
Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani...Neyi anlamadım
Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani...Neyi anlamadım
Önce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya.arkiler yaşınız kaç
PardonÖnce sen yaz bakalım yaşını, ayrıca şu türkçe katlini bırakalım arkadaşlar... arkiler ne ya.

Kötü bişey mi ?Zamanla öğrenirsin, canlandırmanın forumun yeni haliyle felan alakası yok yani...
Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı?Kötü bişey mi ?
Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ?Benim yaş 30
Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı?
Anladım abi sağolBenim yaş 30
Yo kötü birşey değil, dün gececilerde yaşadığın sorun gibi anladın mı?
İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım.Benimde 22 abi ben imam hatip mezunuyum şuan kamu yönetimi okuyorum 3.sınıf siz ne iş yapıyorsunuz ?

İnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım.
Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek![]()
olsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın 
Hiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumdaolsun abi bu kadar aktifsin reklamda hakkın
![]()

Hem reklam sayılmaz bu özgeçmişHiç kimsenin ayrıcalığı yoktur forumda![]()

Ayrıca Adananin kralı olur kendileriİnşaat sektörü üzerine ticaret yapıyorum, esnafım.
Boya, hırdavat, mobilya ve banyo mutfak aksesuarları.. Neyse biraz daha kaptırırsam reklama girecek![]()

3 saat 5 dakikaPilavliya son 2saat..
Saat fail3 saat 5 dakika

Ben mi yanlış okudumSaat fail![]()