Sakın ha aşık olmabenimde sağolsun canım abi seninde sağolsun aras abininde kabızımızında ....
Yeminle zulüm çekiyorsun sona erdiğinde.Bugün evlerine gidesim var gözüm döndü. Hattını da kapatmış ulaşamıyorum. Ömrümden yıllar gitti düşünmekten. Devlet meselesi sanki 3 hafta olacak unutulmuyor zerre. Neyse gecenin bi vakti sıkmayayım canını. Bana şimdilerde bir dokun bin ah işit. Aynen o haldeyim.Geç kaldın abi![]()
Bugün evlerine gidesim var gözüm döndü. Hattını da kapatmış ulaşamıyorum. Ömrümden yıllar gitti düşünmekten. Devlet meselesi sanki 3 hafta olacak unutulmuyor zerre. Neyse gecenin bi vakti sıkmayayım canını. Bana şimdilerde bir dokun bin ah işit. Aynen o haldeyim.

:Abim olmuyor denedim. Boşluktayım gibi geliyor. Eminim bir gün unutulacak ama unutmak istemiyorum. Ben artık kesin olarak Allah'ın evlilik dışı birlikteliği istemediği kanısına vardım. Buna rağmen kendimi boşlukta hissediyorum.Sakin olun.
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.
Hz.Mevlana(KS)
- - - Eklendi - - -
Sanırım sorunun kaynağı buradan başlıyor.

Yok yahu, gözü dönmüş ya Cabbar'ımın...![]()

İnşallah İsmail'im inşallah
Abi kendi kendine çözümünü bulmuşsun sağlıklı bi şekilde de uygularsın inşAllah
- - - Eklendi - - -
Birazcık
Yada birazcıktan biraz fazla sanırım![]()
İnşallah İsmail'im inşallah
Gönül ferman dinlemez İsmail'im.
Lügat olsan kendini tanımlayamazsın bu hususlarda.
Ah İsmail'im ah. 3 yılı iki kişilik yaşayıp sonrasında ortada yapayalnız kalırsan ne bilgi kalır ne sağlamlık.
Abi aslında senin böyle olmana şaşırdım ben baya.
Ne bileyim bilgilisin sağlamsın ama garip bişi insanoğlu
İşte verilebilecek en iyi cevap. Eyvallah abimGönül ferman dinlemez İsmail'im.
Lügat olsan kendini tanımlayamazsın bu hususlarda.

Allah göstermesin İsmail'im. Bir olsun pir olsun inşallah
Bilmiyorum ki abi geçmedi başımdan geçerse anlarım ancak
Ah İsmail'im ah. 3 yılı iki kişilik yaşayıp sonrasında ortada yapayalnız kalırsan ne bilgi kalır ne sağlamlık.
- - - Eklendi - - -
İşte verilebilecek en iyi cevap. Eyvallah abim![]()