CABBAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ula donuyorum AfyondaSen öyle yaptıkça daha beter oluyo. bu gün yan tarafta inşaat yapan abiye pencereler aynı hizada değil dedim nasıl farkettin dedi. abi hastalık dedim hasta mısın oğlum git başımdan dedi. Bu harbiden oldu
İllallah
Ula donuyorum AfyondaBi de evde muhabbet kuşu var uçuyor içeride
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen öyle yaptıkça daha beter oluyo. bu gün yan tarafta inşaat yapan abiye pencereler aynı hizada değil dedim nasıl farkettin dedi. abi hastalık dedim hasta mısın oğlum git başımdan dedi. Bu harbiden oldu
İllallah
Aykut biz seninle mi konuşuyoruz yoksa kuşla mı?Ula donuyorum AfyondaBi de evde muhabbet kuşu var uçuyor içeride
Ve akıllılezzetli çipetpeeeeeeeeeeet
Valla abi ben kadar iyi olmasa da konuşmayı biliyorAykut biz seninle mi konuşuyoruz yoksa kuşla mı?
E kuş işte bu ota da konaaaarVe akıllıdün uçtu geldi burnuma kondu
Valla abi ben kadar iyi olmasa da konuşmayı biliyor
hep sen mi takılcan
Takıldıklarım takılacaklarımın teminatıdırhep sen mi takılcan
takıntılarım takacaklarımın teminatıdırTakıldıklarım takılacaklarımın teminatıdır
Bişeyin dışkısını çıkarmada üstümüze yok latakıntılarım takacaklarımın teminatıdır
Doğru söze itiraz etmem
Aynı ödüldeyizBu arada bir sorum var önce size sorayım bilmiyorsanız Rıza Babaya sorarım.
Ben ödül falan almadımBu neyin nesi???
Sen aldın mı ödül? Ben 6. sınıfta iken okul futbol takımında madalya aldım onun haricinde yok birşey. O da demirden yapılmış sanayideAynı ödüldeyiz
ben de kalem almıştım da unuttum ne zamandır nedendirSen aldın mı ödül? Ben 6. sınıfta iken okul futbol takımında madalya aldım onun haricinde yok birşey. O da demirden yapılmış sanayide
Abi nasılsın
Cengiz abim diğer konuda cevap verdin mi bilmiyorum ama buradan tekrar sorayım. Nasılsın can abim?
Abi nasılsın
Cengiz abim diğer konuda cevap verdin mi bilmiyorum ama buradan tekrar sorayım. Nasılsın can abim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?