MaxipmaN
Üye
alttan ustten olunca ıyı de yandan kotuReklam olmasa bu forum nasıl ayakta duracaktı bu zamana kadar lütfen ama
Bir kaç reklamdan bir şey olmaz sonuçta işler böyle yürüyor mecbur yani

alttan ustten olunca ıyı de yandan kotuReklam olmasa bu forum nasıl ayakta duracaktı bu zamana kadar lütfen ama
Bir kaç reklamdan bir şey olmaz sonuçta işler böyle yürüyor mecbur yani

hadi gülüm yandan yandan yandanalttan ustten olunca ıyı de yandan kotu![]()

kustumhadi gülüm yandan yandan yandan![]()

kustum![]()
Havalı olsun diye herhaldeFinal kelimesi Türkçe kökenli değil. Onun yerine neden son sınavlar kullanmıyoruz![]()

Benim yarın "son" sınavım var demeyi çok isterdim ama daha yeni başlıyorHavalı olsun diye herhalde![]()

Aslında iyi olurmuş sonlar yaklaşıyo falanBenim yarın "son" sınavım var demeyi çok isterdim ama daha yeni başlıyor![]()

Bu konuyu açtığım günü dün gibi hatırlıyorum. Yaşlanıyoruz.![]()
Benim de çoğu mesajım öyle. Eskiden hiç aldırış etmezdim şimdi görünce acayip oluyorsun. Geneli saçma sapan yazılar.Mesaj kutuma bakıyorum da saçma sapan mesajlar atmışım, o zaman ki çocuk aklının verdiği gazla artık...

Şu an hangi sistem varHarbi ha ilk android telefon alacağım diye konular açtım Hale'n alacağım .

Nokia X2-00 S40Şu an hangi sistem var![]()
Takoz yerine kullanılabilir miİyiki de almamışım bu sayede elimdeki ince takozun aslında takoz olmadığını öğrendim
Nokia X2-00 S40

iphone ile gönderdi diyorYok abi o kadar dayanıklı değil o kadar
@Buğra reis nasılsın ? Sen nasıl başladın buraya ?

Babamın telefon elime geçti .iphone ile gönderdi diyor![]()
O Nokia nın daha inceleme videosunu/yazısını yapacam . Çok zekice tasarlamışlar adamlar Otg desteği bile vermiş usb okuyor 16 gb denedim sıkıntı vermiyo .Babamın telefon elime geçti .
Dedim herhalde isyan bayraklarını açtı x2Babamın telefon elime geçti .