Baydırman
Moderator
Hüsnü mü o?Aynen bu şekilde ( not: şaka yapmıyorum )
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hüsnü mü o?Aynen bu şekilde ( not: şaka yapmıyorum )
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hüsnü aslında gizli bir hollywood oyuncusudur ek meslek olarak the walking dead dizisinde figüranlık yapmaktadırHüsnü mü o?![]()
Koca yürekli adamhüsnü aslında gizli bir hollywood oyuncusudur ek meslek olarak the walking dead dizisinde figüranlık yapmaktadır

yazı yazdımNaptın?

Yok onu demiyorum genel olarak naptın?yazı yazdım![]()

hocaların kulağını çınlattımYok onu demiyorum genel olarak naptın?![]()

Neden?hocaların kulağını çınlattım![]()

üniversite hocaları ve asistanları acıma ve vicdan duygusu olmayan insanlarNeden?![]()

Genelleme yanlış olur ama çoğu öyle galibaüniversite hocaları ve asistanları acıma ve vicdan duygusu olmayan insanlar![]()

1 yıl sonra Finaller tekrar geldiGenelleme yanlış olur ama çoğu öyle galiba![]()

Hortlatmayı unutmuşum iyi oldu1 yıl sonra Finaller tekrar geldi![]()

Bugun Bu Güzel Forum İçin Ne Yaptın?1 yıl sonra Finaller tekrar geldi![]()

Reklam olmasa bu forum nasıl ayakta duracaktı bu zamana kadar lütfen amaBugun Bu Güzel Forum İçin Ne Yaptın?
hocam bu reklamlar alttan ustten çıkardı yanlardan çıkıyor, ublock u devreye alacam![]()
O konuda ben bir şey diyemem ne yazık ki site sahibi Ozan beye iletmeniz gerekiyorReklam olsun da rahatsız etmesin be abi
şartların en iyisini sunmaya çalışıyoruz elimizden geldiğinceEyvallah kraaaalO konuda ben bir şey diyemem ne yazık ki site sahibi Ozan beye iletmeniz gerekiyorşartların en iyisini sunmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince