AIS
Üye
Login bile yapamadım
bende yapamamıştım ama sonra sildim İntcall kullandım bir süre sonra ücretli oldu 
Login bile yapamadım
bende yapamamıştım ama sonra sildim İntcall kullandım bir süre sonra ücretli oldu 
Ne yaptın?Sonunda yaptım![]()

Build prop ile şarjNe yaptın?![]()
ama anlatması uzun sürer bilgisayara geçince anlatırım 
O nasıl?Build prop ile şarjama anlatması uzun sürer bilgisayara geçince anlatırım
![]()
Evet bende çok merak ettimO nasıl?
Söyle anında uygular denerim ben

Şarjım daha çok gitse build.prop sayesinde ne çok sevinirimEvet bende çok merak ettim![]()

AynenŞarjım daha çok gitse build.prop sayesinde ne çok sevinirim![]()

terminal ve bilgisayar da lazım
yani ilk önce. Sonrasında kendisi yapıyor zaten
. Bir Uygulama yapmayı düşünüyorum yani build prop ve terminala gerek kalmadan bu işlemi hall etmek. Aslında xda da var ama ücretli birde uygulama yalnız android 5 de çalışacakmış. Bende ya onu düzenleyecem yada kendim yapacam.Bize biyoloji hocamız 10 sayfa özet çıkartma ödevi veriyor biz sesimizi çıkartmıyoruzMatematik ten 6 sayfa fotokopi verilir mi be hocam biz de insaniz

Sen galiba batarya mah artırıyorsun. Yani 1700 mah ise sen onu 3200 mah yapıyorsun. Doğrumu söyledim?Sadece build prop ile olmuyor işterminal ve bilgisayar da lazım
yani ilk önce. Sonrasında kendisi yapıyor zaten
. Bir Uygulama yapmayı düşünüyorum yani build prop ve terminala gerek kalmadan bu işlemi hall etmek. Aslında xda da var ama ücretli birde uygulama yalnız android 5 de çalışacakmış. Bende ya onu düzenleyecem yada kendim yapacam.
Yok ya o degildirpolam234 post: 7362162' Alıntı:Sen galiba batarya mah artırıyorsun. Yani 1700 mah ise sen onu 3200 mah yapıyorsun. Doğrumu söyledim?
Batarya patlarsa görürüm siziXda da görmüştüm böyle bir uygulama. Yani mah artırıyor. 2 kat yapıyorsun.
Batarya patlarsa görürüm sizi