NEXUS
Üye
psiphon işini görürandroid'de ülke değiştirme nasıl oluyor vpn hariç. Yada çalışan vpn olur.

psiphon işini görürandroid'de ülke değiştirme nasıl oluyor vpn hariç. Yada çalışan vpn olur.

android'de ülke değiştirme nasıl oluyor vpn hariç. Yada çalışan vpn olur.
Google play yüzünden yani 2 dakikalık yapıcam.Niye ülkeni değiştirmek istiyorsun? Canım turkiyem varken niye kendini başka bir ülkede gösteriyorsun?
Teşekkürler ama ben onu kullanamadım yani google play'den bir uygulama indirecempsiphon işini görür![]()
amerikada da yayınlanmadı dişye biliyorum amaGoogle play yüzünden yani 2 dakikalık yapıcam.

Google play yüzünden yani 2 dakikalık yapıcam.
psiphon un ayarlarından united states i seç.Teşekkürler ama ben onu kullanamadım yani google play'den bir uygulama indirecem

Yok google play güncellemiyorum. Google playden uygulama indirecem o yüzdenamerikada da yayınlanmadı dişye biliyorum ama![]()
TeşekkürlerVpn yi amerika ya ayarla
Tüm google uygulamalarının verilerini temizle
Play store a gir
Teşekkürlerpsiphon un ayarlarından united states i seç.
birşey satın aldıysan veya kredi kartı gibi bişrey kayıtladıysan yeni hesap aç yada direk yeni hesap aç açıkken sonra hepsi açılıyor![]()
Ya bu sorunun da nereden olduğunu bilen yokTelefonun kendi kendine veri bağlantısını açıyor olabilir
Benim çakma s4 mini de böyle yapıyordu
Sebebini bilmiyorum
yakında yaponyaya gidiyorum orada sony'den öğrenirim 
ben stock kullanıcam bu sefer (inşallah dediğim gibi olur) Lollipop gelsin bana romlarla falan uğraşmıcam en iyisi stockCm12 geliyorkimler kuracak
![]()

Nexusun en iyi romu stockben stock kullanıcam bu sefer (inşallah dediğim gibi olur) Lollipop gelsin bana romlarla falan uğraşmıcam en iyisi stock
![]()

Blurred system ui xposed modülü ile yaptımGüzel olmuş![]()