smartphone007
Üye
Format la alakası yok bin kere format attım ve rom kurdum ama yinede çıkıyor hatta wifi bağlı olarakda çıkıyor.Format at.
Format la alakası yok bin kere format attım ve rom kurdum ama yinede çıkıyor hatta wifi bağlı olarakda çıkıyor.Format at.
Format la alakası yok bin kere format attım ve rom kurdum ama yinede çıkıyor hatta wifi bağlı olarakda çıkıyor.

Evet ama onlarda ne olduğunu anlamadılar. Hatta bazılarında oluyor diyorlar. Bazıları da telefondan kaynaklanıyor diyor. Hiç anlamadım yani neden xperia t2 ve xperia l de? Onu anlamadım.Bu işten anlayan birine götürdünmü
Aleyküm SelamSelamun aleyküm

Aleyküm Selam Nabüün?Selamun aleyküm
Custom Rom kullandın mı?Evet ama onlarda ne olduğunu anlamadılar. Hatta bazılarında oluyor diyorlar. Bazıları da telefondan kaynaklanıyor diyor. Hiç anlamadım yani neden xperia t2 ve xperia l de? Onu anlamadım.
Aleyküm Selam![]()
Evet ama yine köntör çıkıyor. Yani en iyisi hiç numara takmayım.Custom Rom kullandın mı?

Hiç takılıyoruz.Aynı bea oturuyorum sen nabüün![]()

A.s. hoşgeldinSelamun aleyküm
A.s. hoşgeldin
nasılsın kardeşim
iyiyim ne olsun can sıkıntısı burda takılıyosHoşbulduk sağolnasılsın kardeşim
![]()

Ama çözümü yok maalesef yani kontörler gitmeli![]()
![]()
sen az önce z3 de kullandım ve sorun olmadığını söyledin o zaman z3 de kullan. 
Tamamda ama 2 numaram var birini z3 te kullanıyorum.sen az önce z3 de kullandım ve sorun olmadığını söyledin o zaman z3 de kullan.
![]()
O zaman t2 sat ve yeni telefon alTamamda ama 2 numaram var birini z3 te kullanıyorum.
Al sana çözüm. 
Olabilir bak buO zaman t2 sat ve yeni telefon alAl sana çözüm.
![]()