Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Bi duramıyonuz kavga etmeden :zzz:

ii nabak takılıyom minecraftta :hmmm

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırdır ? :hmmm

Hoşgelmişsen qardaş,

acun abi biz almanyadan geliyoz seni çok seviyoz beatbox yapacadıh

sıkılanlar için :)
Ailemle kavga ettim.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ya sanane benim sorunum senle mi su an ? Gelmis burda konusuyor bisey bildigin yok yuru git kardesim.
:zzz:
Ailemle kavga ettim.
Ailesiyle tartışmayan mı var sanki? Geçer. Üzüldüm adına. :S
Bi duramıyonuz kavga etmeden :zzz:

ii nabak takılıyom minecraftta :hmmm
Minecraft. :kotu: Kız beni fotoğrafçılık mı ne, öyle bir kurs varmış. Çağırdı. :D Gitsem mi lan? Boktan bir şeye benziyor. : ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ne kadar trip atsan da ailesiyle kavga etmiş birisine bir şey demem, o kadar da değil. :kotu: Geçer, üzülme.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
:zzz:

Ailesiyle tartışmayan mı var sanki? Geçer. Üzüldüm adına. :S

Minecraft. :kotu: Kız beni fotoğrafçılık mı ne, öyle bir kurs varmış. Çağırdı. :D Gitsem mi lan? Boktan bir şeye benziyor. : ?

yavuklun varsa git

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ahahahah :kop2:

ne diyeem avrad mı diyem bizde ortam böyle dayı :halay1:

Video 1 saat boyunca aynı la. :kop2: ''Kalbini çalan kız'' de, ''Hayatının anlamı'' de ama eski çağda kalma hacı. :hih:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Sucrofe

Sucrofe

Üye
:D işsizler yapmış :ehe

eski çağdır mağdır ama erotiktir :naughty:
Senin kafa nerelerde ya, Dominosta mı? :ehe Beyni koruyan dış yapıya ''kafa'' denir. Senin için fesat, yapacağız artık bu kadar açıklamayı. :d:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Senin kafa nerelerde ya, Dominosta mı? :ehe Beyni koruyan dış yapıya ''kafa'' denir. Senin için fesat, yapacağız artık bu kadar açıklamayı. :d:

yok merinos'ta, ameliyatlıyam le gelmeyin üstüme senında totonda kıl döndürürüm görürsün :gun1: :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
yok merinos'ta, ameliyatlıyam le gelmeyin üstüme senında totonda kıl döndürürüm görürsün :gun1: :D
La KinG CrazY olacaktı şimdi, ne saydırırdı sana. somuru: Ama hak etti, çok kaşındı abi ya. Bu arada tekrardan geçmiş olsun sana. Durum nasıl, boruyu çıkardın mı? :ehe

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
La KinG CrazY olacaktı şimdi, ne saydırırdı sana. somuru: Ama hak etti, çok kaşındı abi ya. Bu arada tekrardan geçmiş olsun sana. Durum nasıl, boruyu çıkardın mı? :ehe

saolasın, boru çıktı çoktan ya 5 gün sonra da dikişler alınacak inş, ondan sonrada sağ el rock :ehe

Sucrofe

Sucrofe

Üye
saolasın, boru çıktı çoktan ya 5 gün sonra da dikişler alınacak inş, ondan sonrada sağ el rock :ehe
Ov yeah! :ehe :kop2: :d: Yanlış anlaşılmasın ha, abaza falan değilim vallahi. Beni bilen bilir. : ?

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı