EmekHırsızı
Üye
o The Madneesin resmi deilmiydiŞado senin profil resmin Cyanogenmodun maskotu degil miydinie at resmi koydun bro

o The Madneesin resmi deilmiydiŞado senin profil resmin Cyanogenmodun maskotu degil miydinie at resmi koydun bro

La sen cok gerilerde kalmisin cidden o 2 oncekiydi [emoji1] Cm yi aldattim aokp ile takiliyorum artikŞado senin profil resmin Cyanogenmodun maskotu degil miydinie at resmi koydun bro

balıkesirin çılgın Eşşeği oLa sen cok gerilerde kalmisin cidden o 2 oncekiydi [emoji1] Cm yi aldattim aokp ile takiliyorum artik![]()

editledim

Onunki farkli benimki farkliydi [emoji18]o The Madneesin resmi deilmiydi![]()
[emoji23]balıkesirin çılgın Eşşeği o![]()
ati degistirr
Onunki farkli benimki farkliydi [emoji18]
Bn 3 ay öncedeyim broLa sen cok gerilerde kalmisin cidden o 2 oncekiydi [emoji1] Cm yi aldattim aokp ile takiliyorum artik![]()
Cyanogenmod candır gerisi heyecan 
Pc ye gectigim bi ara pacman koycam [emoji106]ati degistirr
Aynen [emoji1]Bn 3 ay öncedeyim broCyanogenmod candır gerisi heyecan
![]()
samsung canspdir gerisi patlicanBn 3 ay öncedeyim broCyanogenmod candır gerisi heyecan
![]()
[emoji19]samsung canspdir gerisi patlican
[emoji2]Shadow sana şado diyince Arrow daki çinli kız aklıma gelio duygulanıyorum![]()
![]()
[emoji19]oda kiza benziyor sorun dil![]()
Aynenoda kiza benziyor sorun dil![]()
zaten profil resmini de tay yapms . gül gibi cm varken 
nefes alsın yeter gibi oldu budaoda kiza benziyor sorun dil![]()

Cm bildigin kaktus la ne gulu [emoji19] Pac foreverAynenzaten profil resmini de tay yapms . gül gibi cm varken
![]()

Sana oyle degil mi zaten [emoji2]nefes alsın yeter gibi oldu buda![]()
![]()
pacmanide ben demesem yuklemicektin beCm bildigin kaktus la ne gulu [emoji19] Pac forever![]()