NEXUS
Üye
sakin olurum ancak hem özenti konu açıp hemde bana özenti diyip üstelik benim konumda kendi konusunun reklamını yapan ben değildimSakinMuhabbet ediyoz burda her iki konuyu da ayni anda idare edebiliriz
![]()

sakin olurum ancak hem özenti konu açıp hemde bana özenti diyip üstelik benim konumda kendi konusunun reklamını yapan ben değildimSakinMuhabbet ediyoz burda her iki konuyu da ayni anda idare edebiliriz
![]()

Sana en ağır lafları sayabilirim ama saymayacağım. Banlanmak umrumda değil. Buradaki çevreme yazık olacak.bu konuyu ilk açan bendim özenti konu açan sensin konumada tartışma yaratmak için girme çık git.
sakin olurum ancak hem özenti konu açıp hemde bana özenti diyip üstelik benim konumda kendi konusunun reklamını yapan ben değildim![]()
Neyse konumuza dönelim 
konumdan çıkarmısın şikayet etmek zorunda kalacağım. ağır laf edemem zaten değmessin.burada benim konumun üstüne konu açıp , bu konuda benim konumu kötüleyip kendi konusunun reklamını yapan ben değildim @mürteza16Sana en ağır lafları sayabilirim ama saymayacağım. Banlanmak umrumda değil. Buradaki çevreme yazık olacak.

sorun yokSorunmu var![]()

konumdan çıkarmısın şikayet etmek zorunda kalacağım. ağır laf edemem zaten değmessin.burada benim konumun üstüne konu açıp , bu konuda benim konumu kötüleyip kendi konusunun reklamını yapan ben değildim @mürteza16
neyse başka mesaj atmayacağım bidahaki mesajında şikayet edeceğim..
ee beyler napüünüz![]()

seni çok isteyen yok gidebilirsinNeyse ben son sözümü söyleyeyim. Bundan sonra beni gereksizlere çağırmayın, etiketlemeyin. Bu bölüm insanın çevresini bozar, kişiliğinizi bozar, banlanmanızı sağlar.
Neyse ben buraya ilk geldiğimde @.TremmerT. beni uyarmıştı. Büyük adamsın Mert!

ben tatilden bıktımtatilden döndüm beyler

tatilden döndüm beyler
Garı gız felan varmı

Ne ictigine bagli![]()

şeker içeçeğim öldürürmü tavsiyelerin varmıNe ictigine bagli![]()

En fazla kriz gecirtirşeker içeçeğim öldürürmü tavsiyelerin varmı![]()

var senin memleketten geçtim (orda erdem şavata mı ne var kebabçı süper) çok güzel rus kızlar vardı birine yardım ettik tanıştıkta yeni geldi benimde son günümdü yoksa ben ilerletirdim işiNere gittin bronzlaştınmıGarı gız felan varmı
![]()
![]()

kız baya güzeldi lan esmer mavi gözlüöldürmez yani diyosun peki hangi haplar öldürürEn fazla kriz gecirtir![]()

var senin memleketten geçtim (orda erdem şavata mı ne var kebabçı süper) çok güzel rus kızlar vardı birine yardım ettik tanıştıkta yeni geldi benimde son günümdü yoksa ben ilerletirdim işikız baya güzeldi lan esmer mavi gözlü
vallahamı