Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Sakin :bilmm Muhabbet ediyoz burda her iki konuyu da ayni anda idare edebiliriz :oke:
sakin olurum ancak hem özenti konu açıp hemde bana özenti diyip üstelik benim konumda kendi konusunun reklamını yapan ben değildim :oke:

• Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve İnternettin HOCA

mürteza16

mürteza16

Üye
bu konuyu ilk açan bendim özenti konu açan sensin konumada tartışma yaratmak için girme çık git.
Sana en ağır lafları sayabilirim ama saymayacağım. Banlanmak umrumda değil. Buradaki çevreme yazık olacak.

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Sana en ağır lafları sayabilirim ama saymayacağım. Banlanmak umrumda değil. Buradaki çevreme yazık olacak.
konumdan çıkarmısın şikayet etmek zorunda kalacağım. ağır laf edemem zaten değmessin.burada benim konumun üstüne konu açıp , bu konuda benim konumu kötüleyip kendi konusunun reklamını yapan ben değildim @mürteza16

neyse başka mesaj atmayacağım bidahaki mesajında şikayet edeceğim..

ee beyler napüünüz :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve smartphone007
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Sorunmu var :polis:

• Beğen
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
konumdan çıkarmısın şikayet etmek zorunda kalacağım. ağır laf edemem zaten değmessin.burada benim konumun üstüne konu açıp , bu konuda benim konumu kötüleyip kendi konusunun reklamını yapan ben değildim @mürteza16

neyse başka mesaj atmayacağım bidahaki mesajında şikayet edeceğim..

ee beyler napüünüz :D

İyyiz gardaşşş hayatı tekrarlıyoz heralde az öncede aynı sahneyi yaşadık :D

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Neyse ben son sözümü söyleyeyim. Bundan sonra beni gereksizlere çağırmayın, etiketlemeyin. Bu bölüm insanın çevresini bozar, kişiliğinizi bozar, banlanmanızı sağlar.

Neyse ben buraya ilk geldiğimde @.TremmerT. beni uyarmıştı. Büyük adamsın Mert!

• Beğen
Tepkiler: Legendary., smartphone007 ve Enpatsu Shakugan
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ben son sözümü söyleyeyim. Bundan sonra beni gereksizlere çağırmayın, etiketlemeyin. Bu bölüm insanın çevresini bozar, kişiliğinizi bozar, banlanmanızı sağlar.

Neyse ben buraya ilk geldiğimde @.TremmerT. beni uyarmıştı. Büyük adamsın Mert!
seni çok isteyen yok gidebilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve İnternettin HOCA
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
tatilden döndüm beyler

• Beğen
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Nere gittin bronzlaştınmı :sirit: Garı gız felan varmı :D :ehe
var senin memleketten geçtim (orda erdem şavata mı ne var kebabçı süper) çok güzel rus kızlar vardı birine yardım ettik tanıştıkta yeni geldi benimde son günümdü yoksa ben ilerletirdim işi :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehekız baya güzeldi lan esmer mavi gözlü

• Beğen
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Haydi herkes balkonunda bi manzarasını çekip yollasın bende yollayacagım hep yapmak istedim bunu :D :ehe hadi üşenme kalk.

• Beğen
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
var senin memleketten geçtim (orda erdem şavata mı ne var kebabçı süper) çok güzel rus kızlar vardı birine yardım ettik tanıştıkta yeni geldi benimde son günümdü yoksa ben ilerletirdim işi :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehekız baya güzeldi lan esmer mavi gözlü

o_O vallahamı

• Beğen