İhtiyar007
Üye
yokhadi konuyu kapatın lütfen.
the walking dead izleyuen varmı![]()

yokhadi konuyu kapatın lütfen.
the walking dead izleyuen varmı![]()

sen bilmıyorsun ama baskaları bılıyor murteza shadow batuhan senın bılmen gerekmıyor demekkıHala gerçek olduğunu bilmiyoruz ki takma fazla![]()
Skrillex severimAha aynı ben
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Ben ne yaptm şimdi laf bana geldi ve baya da sert oldusen bilmıyorsun ama baskaları bılıyor murteza shadow batuhan senın bılmen gerekmıyor demekkı

güzelim kelimeyi ne hale getirdinee napüünüz bakam![]()

Nabüüz böyle miydigüzelim kelimeyi ne hale getirdin![]()

şu konuda daha fazla uzamasın normal muhabbet edelim şurada.
onu galiba furkan ilk böle yapmıştıgüzelim kelimeyi ne hale getirdin![]()

Aynen. @The Shadow emirhan gel abim tatlıya bağlayın şu muhabbetiarkadaşlar herkes birbiriyle
@EBRU34 , @The Shadowşu konuda daha fazla uzamasın normal muhabbet edelim şurada.
Tamam. Patenti senin demiNabüünüüüz
Böyle![]()

İftira atmaarkadaşlar herkes birbiriyle
@EBRU34 , @The Shadowşu konuda daha fazla uzamasın normal muhabbet edelim şurada.
onu galiba furkan ilk böle yapmıştı![]()

naüzünüz böyle nasılNabüünüüüz
Böyle![]()

Sadece saka olarak ortaligi karistirmaya calisir gibi yaptigimi biliyosunuz sonra karisinca konudan git diyonuz sadece bu zoruma gidiyo.arkadaşlar herkes birbiriyle
onu galiba furkan ilk böle yapmıştı![]()
dmca ile anlaşamadık dahaAynen. @The Shadow emirhan gel abim tatlıya bağlayın şu muhabbeti
Tamam. Patenti senin demi![]()

napünüz de sennaüzünüz böyle nasıl![]()

konu tartışmaya gidiyordu ağır şekilde ben daha çok kapatmaya çalışıyorum sen daha da geriyorsun. artık şu tartışma muhabbetide kapansın lütfen.Sadece saka olarak ortaligi karistirmaya calisir gibi yaptigimi biliyosunuz sonra karisinca konudan git diyonuz sadece bu zoruma gidiyo.
Sadece saka olarak ortaligi karistirmaya calisir gibi yaptigimi biliyosunuz sonra karisinca konudan git diyonuz sadece bu zoruma gidiyo.
Söylemesi çok zornaüzünüz böyle nasıl![]()

napıyorsunuz orjinaliini ne hale getirdikdmca ile anlaşamadık daha
napünüz de sen![]()

Şaka yaptığını anladık ama araya başkası girince şakadan çıktı
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Tamam kapatalim su lanet konuyukonu tartışmaya gidiyordu ağır şekilde ben daha çok kapatmaya çalışıyorum sen daha da geriyorsun. artık şu tartışma muhabbetide kapansın lütfen.