The Shadow
Üye
bende sizi tanidim iste memnun oldum hepiniz pirlanta gibi adamlarsiniz

bende sizi tanidim iste memnun oldum hepiniz pirlanta gibi adamlarsiniz

Maxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zatenHee bence saklamak saçma birşey insan arkadaşının yaşını bilmeli
Teşekkürler![]()
Sen ne zamandır forumdasınMaxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zaten![]()
Her forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksinMaxicepin boyle bi ortami oldugunu bilseydim bastan soylerdim zaten![]()

Aynen. Bende 4 yapayım barisaati 4 yapicaz heralde

Agustos 2013 ten beri ama uzun suredir sadece android bolumunde takiliyodumSen ne zamandır forumdasın

Hep artistik hep artistikHer forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksin![]()

Yapalimsaati 4 yapicaz heralde

Valla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicepHer forumda var böyle ortam sadece katılmasını bileceksin![]()

Orda beni 2.mesajimda suresiz banladilarValla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicep![]()
Aynen

DH da bende ortal bulamadımValla mesela dh'da böyle güzel ortam bulamadım forever maxicep![]()

Sanssizlik4 saat uyucam gece 1 de isten gelcem zuu

Bende aralık 2012 üyelik tarihime bakma bu ikinci hesap. Kimler geldi kimler geçti burdanAgustos 2013 ten beri ama uzun suredir sadece android bolumunde takiliyodum![]()
Bende aralık 2012 üyelik tarihime bakma bu ikinci hesap. Kimler geldi kimler geçti burdan
Ban mi yedin 
izin alicamya yarin gitmicemSanssizlik![]()
AynenBan mi yedin
![]()
Izin alabiliyorsan ne güzel.O_o
izin alicamya yarin gitmicem
Benim de ikinci hesap ben ilk hesabimin kullanici adini unuttum

hastayim bahanesine alirim denerim sansimiAynen
Izin alabiliyorsan ne güzel.