The Shadow
Üye
Selam brolar kimler burda

Selam brolar kimler burda

Yazıyor profilde bunu damı ben söyleyeyimYazıklar olsun Cihan neden daha önceden adının var olduğunu söylemedin![]()
Burdayız bro.Selam brolar kimler burda
1-yüzüne dokun
Ne bu şimdiYazıyor profilde bunu damı ben söyleyeyim![]()
Burdayız bro.
1-yüzüne dokun
2-bilgisayara dokun
3-arkana bak
4-bunu 5 yerde paylaş
ve 3 dakika sonra konuşmak istediğin kişi facede olacak ve sana soru soracak evet de %10

Facebook da yorum yapıyorlar ya onu kopyaladımNe bu şimdi![]()
SelamSelam arkadaşlar
Aleyküm selam
Hoş geldin bahadırım…
Şikayet edecektim yanlis oldu

Valla başta gayet güzeldi reis . Sonradan iş çığrından çıkmışbu konudaki arkadaşlara bi dur diyebilirmisiniz artik?
koyarim, hoplatirim, rahatlarsin, lan…
gibi argo kelimelerle costukca cosuyorlar 3 yıldır bu forumdayim ilk defa seviyenin bu kadar dustugu bir konu görüyorum…
ve müdahalede edilmiyor bu durumu anlamış degilim???
tabi başlarında ben olmayınca 
şikayet ediyordum pardon dostum rahatsız oldum muhabbettenNe bu şimdi![]()
GoodNasılsınız arkadaşlar?
What about you?İyiyiz sen nasılsın? telefon cenneti var sende herhaldeNasılsınız arkadaşlar?

Nexusuma naptnz la@.NeXuS. Ahmet nerdesin? Şakaydı be, inşallah alınmadın ya.![]()
İdam edildiNexusuma naptnz la
Şaka.Nexusuma naptnz la

Telefon dükkan diyorum profilinde bir sürü telefon yazıyorda 5s s5 z2 felan.Telefon cenneti mi?
Alındı bence :S
İdam edeni idam ederiz şaka yapanı da Shadow a bırakıyorumHangi telefonu alayım WP li olsun ama
İdam edildi
Evet şimdi WP li telefon almayı düşünüyorum fiyat fark etmezÖnerisi olanTelefon dükkan diyorum profilinde bir sürü telefon yazıyorda 5s s5 z2 felan.
Alındı bence :S
@ihtiyar007 idam etdiİdam edeni idam ederiz şaka yapanı da Shadow a bırakıyorumhüküm verilmiştir dağılabilirsiniz...
İdam edeni idam ederiz şaka yapanı da Shadow a bırakıyorumhüküm verilmiştir dağılabilirsiniz...
Gelin bakam @Anil-D ye neler oldugunu hatirlarsiniz kafasina bazuka sikmistim