Türkçe terkkanitlayabilir ben anil degilim diyorum onami inanicaksin hercek banami ?
bu arada shadow kardes suresiz ban yiyim seni ilgilendirmez anil anil tutturdunuz yeter daBeyler su anil konusunu bitirelim cift hesap acmak yasak birakin kendi halinde takilsin ban yemesin yeterkiBoyle giderse suresiz ban yiyecek
![]()
ne kadar ban yedi öbür tuğgeneral olan hesabınbu arada shadow kardes suresiz ban yiyim seni ilgilendirmez anil anil tutturdunuz yeter da

Afiyet olsunbu arada shadow kardes suresiz ban yiyim seni ilgilendirmez anil anil tutturdunuz yeter da
(Kendimi tutamadim beyler affedin
)dediginiz anil cok kufur ediyor olmali kufur demis dedigine goreKesinlikle anıl bu hemen kufur dedi :d
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
evet üğstelik daha sabah demiştidediginiz anil cok kufur ediyor olmali kufur demis dedigine gore

Sende oyle gozukuyorsun Alidediginiz anil cok kufur ediyor olmali kufur demis dedigine gore

iyiyim ihtiyar sen nasilsinNasılsın Ali@Hazzitadinda
evet bu anıl değil çünkü anıl mahkemeden adını ali yapmışiyiyim ihtiyar sen nasilsin

Ben de iyiyimiyiyim ihtiyar sen nasilsin

Anil demedik Anil degil dedik farkli kelimeler bunlarSimdi bidaha anil demeyin bozusuruz aliyim ben
Turkcen zayif Ali 
Su anilin numarayi versenize bilen varsa sövucem cunku
Olsa valla veririm bi kufur dinletisi dinlemesini cok isterimSu anilin numarayi versenize bilen varsa sövucem cunku

sen neyi oluyorsun kardes
Tamam Ali
sen neyi oluyorsun kardes