Muhabbet Edelim

EBRU34

Üye
1. bucuk aydır felan ayrıldıktan sonra

Tepkiler: smartphone007

EBRU34

Üye
sigara kadar iğrenç , zararlı , bütçe düşmanı , iğrenç tadı olan birşey yok ayriyetten sen hiç televixyonda çıkan kamu spotlarını izlemiyormusun hep pişmanlar hep kanserler.
sana hakaret etti
onlar yalan yalan

Tepkiler: The Shadow ve smartphone007

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
onlar yalan yalan
he he yalan , sen bi sigara zararları diye internete yaz , akciğer , sağlığa zararı hatta doktorların hepsine git sor bakalım sigara sağlıklı diyeceklermi.

EBRU34

Üye
he he yalan , sen bi sigara zararları diye internete yaz , akciğer , sağlığa zararı hatta doktorların hepsine git sor bakalım sigara sağlıklı diyeceklermi.
benım keyfıme dıcek yok valla kafedede dısarda ıcırıyoruzz mıllete cunku yasak millette ıstıyor ama dısarda ıcıcek

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
O değilde ben sigaradan ölen 1 kişi bile görmedim.
sigaradan değil kanserden ölüyorlar , ve kanser genel olarak %90 sigara içenlerden oluşuyor.yani yavaş yavaş acı çeke çeke ölüyorlar.

benım keyfıme dıcek yok valla kafedede dısarda ıcırıyoruzz mıllete cunku yasak millette ıstıyor ama dısarda ıcıcek
keyfin bilir günün birinde pişman olacaksın ama neyse.

EBRU34

Üye
sigaradan değil kanserden ölüyorlar , ve kanser genel olarak %90 sigara içenlerden oluşuyor.yani yavaş yavaş acı çeke çeke ölüyorlar.

Ne bilim ben. Ben redbull, buzzer gibi enerji içeceği içerim.

Tepkiler: .NeXuS.