NEXUS
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben en iyisi hiç katılmayayımİdam olmazsan deşifre olursun.
Deşifre olursam idam edin demiştin.
ben en iyisi hiç katılmayayım
İşleminiz iptal edilmiştir.ben en iyisi hiç katılmayayım
İhityar007 adres versin deşifre edeyim.ben en iyisi hiç katılmayayım
İşleminiz iptal edilmiştir.
İhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.İhityar007 adres versin deşifre edeyim.
Copy paste yap yazmakla kim ugrascakGençler bir yazı buldum yazayım mı?
İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................İhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.
Caminin yanında.İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................
Üst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir.
üst konu olmasın yav üst konuya kimse mesaj atmıyor doğru düzgünÜst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir.
facebook copy pasteçoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım
Gorelim bakalim ruhlari ruh iyidirçoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım
Oldu.çoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?