açmayın tükrük konusunu ok ya ok haklısın da sinir ediyo mecburiyetten canturgayyy sana :sahan:
iremm Üye 35caldion' Alıntı: açmayın tükrük konusunu ok Genişletmek için tıkla ... ya ok haklısın da sinir ediyo mecburiyetten canturgayyy sana
35caldion' Alıntı: açmayın tükrük konusunu ok Genişletmek için tıkla ... ya ok haklısın da sinir ediyo mecburiyetten canturgayyy sana
canturgay Üye iremm' Alıntı: ya ok haklısın da sinir ediyo mecburiyetten canturgayyy sana Genişletmek için tıkla ... sakin ol sinirlenme.. bak ben sinirleniyor muyum?
iremm' Alıntı: ya ok haklısın da sinir ediyo mecburiyetten canturgayyy sana Genişletmek için tıkla ... sakin ol sinirlenme.. bak ben sinirleniyor muyum?
iremm Üye mservank' Alıntı: olsun bu gidişle ben de tükrüğündne boğulazammm Genişletmek için tıkla ...
canturgay Üye manyak!' Alıntı: hemşom nooluyo yaaa bi bayana tükürülürmü hiççç çook ayıppppp Genişletmek için tıkla ... hakediyorsa.. bay bayan farketmezzzz...
manyak!' Alıntı: hemşom nooluyo yaaa bi bayana tükürülürmü hiççç çook ayıppppp Genişletmek için tıkla ... hakediyorsa.. bay bayan farketmezzzz...