söyleyin ozaman:deal:
iremm Üye ben burdayımmmmmmmmmmm kaç gündür yokum site durgun neyseki geldim herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn ya da saat brz geç oldu herkese dünaydınnnnnnnnnnnn
ben burdayımmmmmmmmmmm kaç gündür yokum site durgun neyseki geldim herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn ya da saat brz geç oldu herkese dünaydınnnnnnnnnnnn
Anıl Umut Emekli Yönetici soneday' Alıntı: yarın köye gidiyorum 15 gün yokum s Genişletmek için tıkla ... güle güle kendine dikkat et
soneday' Alıntı: yarın köye gidiyorum 15 gün yokum s Genişletmek için tıkla ... güle güle kendine dikkat et
Anıl Umut Emekli Yönetici 1 gün gecikmelide olsa selam nasılsın ortağın kayıplarda yetişir benim yoruma
mservank Üye ortağım maxiyi bıraktım 1 seneliğine site sana emanet arada girmeye çalışıcam Allah a emanet olun
iremm Üye mservank' Alıntı: ortağım maxiyi bıraktım 1 seneliğine site sana emanet arada girmeye çalışıcam Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... gidiyosun haa... neyse ortak kendin için en doğru olanı yapıosun...umarım başarılı olursun... bu arada bu saattede sitede kimse yok (08:00) 10 kiş falan keşke olsaydın yaw anladın sen onuuu
mservank' Alıntı: ortağım maxiyi bıraktım 1 seneliğine site sana emanet arada girmeye çalışıcam Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... gidiyosun haa... neyse ortak kendin için en doğru olanı yapıosun...umarım başarılı olursun... bu arada bu saattede sitede kimse yok (08:00) 10 kiş falan keşke olsaydın yaw anladın sen onuuu