iremm Üye canturgay' Alıntı: o geldiii.. Genişletmek için tıkla ... o geldi derken?? bu aralar seni gizemli görüyorum turgay hem bu saatte yatılır mı tavuk seni sen yokken birsürü bişi diyim sonra bırakmıyosun
canturgay' Alıntı: o geldiii.. Genişletmek için tıkla ... o geldi derken?? bu aralar seni gizemli görüyorum turgay hem bu saatte yatılır mı tavuk seni sen yokken birsürü bişi diyim sonra bırakmıyosun
canturgay Üye iremm' Alıntı: o geldi derken?? bu aralar seni gizemli görüyorum turgay hem bu saatte yatılır mı tavuk seni sen yokken birsürü bişi diyim sonra bırakmıyosun Genişletmek için tıkla ... eee.. senin ki kadar olmasada bizim de kendi çapımızda bi gizemimiz olsunn demiii... benim yokluğumu falan bahane etme.yaniii... 5dakka sustuğun yokkk.... mservank' Alıntı: uykusu vardır irem belki çok erken kalkmıştır hem seni de hiç geceleri göremiyoruz Genişletmek için tıkla ... ben uyumam o saatte yawww. evde interneti kapattığım için giremiyorum akşamları...
iremm' Alıntı: o geldi derken?? bu aralar seni gizemli görüyorum turgay hem bu saatte yatılır mı tavuk seni sen yokken birsürü bişi diyim sonra bırakmıyosun Genişletmek için tıkla ... eee.. senin ki kadar olmasada bizim de kendi çapımızda bi gizemimiz olsunn demiii... benim yokluğumu falan bahane etme.yaniii... 5dakka sustuğun yokkk.... mservank' Alıntı: uykusu vardır irem belki çok erken kalkmıştır hem seni de hiç geceleri göremiyoruz Genişletmek için tıkla ... ben uyumam o saatte yawww. evde interneti kapattığım için giremiyorum akşamları...
iremm Üye canturgay' Alıntı: benim yokluğumu falan bahane etme.yaniii... 5dakka sustuğun yokkk.... Genişletmek için tıkla ... konuşsak kızar konuşmasak küser hadi behhhhhhhh
canturgay' Alıntı: benim yokluğumu falan bahane etme.yaniii... 5dakka sustuğun yokkk.... Genişletmek için tıkla ... konuşsak kızar konuşmasak küser hadi behhhhhhhh
mservank Üye irem sultan soruma cevap vermediniz (gerçi soru sormadım ama cevap bekledim) sizi neden geceleri göremiyoruz enerji depoluyoruz acaba
irem sultan soruma cevap vermediniz (gerçi soru sormadım ama cevap bekledim) sizi neden geceleri göremiyoruz enerji depoluyoruz acaba
iremm Üye mservank' Alıntı: irem sultan soruma cevap vermediniz (gerçi soru sormadım ama cevap bekledim) sizi neden geceleri göremiyoruz enerji depoluyoruz acaba Genişletmek için tıkla ... hııı enerji depoluyorum
mservank' Alıntı: irem sultan soruma cevap vermediniz (gerçi soru sormadım ama cevap bekledim) sizi neden geceleri göremiyoruz enerji depoluyoruz acaba Genişletmek için tıkla ... hııı enerji depoluyorum