Mugen Power 2400mAh Nokia N900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
Mugen Power 2400mAh Nokia N900
2400mAh pili n900 e takıyo

videoyu izleyin

kaan dean

kaan dean

Üye
tirnaklar igrenc izlemekten vaz gectim

c.alkan

c.alkan

Üye
o değilde bildiğin tuğla oldu artık son haliyle.. saçma...

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
    Konu Sahibi
şarjın daha uzun gitmesi için pilin büyük olması gerekiyo bu da telefonun kalınlaşmasına yol açıyor malesef

WebShareX

WebShareX

Üye
o şarjı takacağıma yanımda 2 3 tane yedek batarya taşırım :)
telefonu bu şekilde kullanmak nokiaya küfür etmek sanırım.

serserim1905

serserim1905

Üye
yuh be bi batarya için cebimde valiz gezdiremem tırnaklar zaten igrenç güçlendirilmiş gold battry alırım daha iyi en azından böyle tugla gibi olmaz bu batarya kadarda gitmez ama estetik en azından (h)

ahmethan046

ahmethan046

Üye
yuh be bi batarya için cebimde valiz gezdiremem tırnaklar zaten igrenç güçlendirilmiş gold battry alırım daha iyi en azından böyle tugla gibi olmaz bu batarya kadarda gitmez ama estetik en azından (h)

harbiden nokia ya kufur. samsung wawe bile 1500 mah koyuyor bence bu nokia da belediyelerde oldugu gibi torpilli ve is bilmeyen adamlar calisiyor olmali
gold batarya ben kullaniyorum ve verim alamadim
orjinal 2 adet 1 tanede gold tasiyorum fakat gold 3 saat zor gidiyor orjinal ise 4 saat gidiyor 1.15 ghz de
acaba bendeki korsan gold mu

mert_1047

mert_1047

Üye
bi orjinal bi de yan sanayi kullanıyorum overclock yok orjinalde sadece arama vs... yaparsam pek kullanmazsam 3 gün götürüyor yan sanayi 1 bilemedin aynı ayarda 1.5 gün gidiyor şarz çubuğu hiç aşağıya inmeden birden bitiyor:=) bu mugen çok pahalı gereksiz bi aparat batarya almayı düşünen varsa dealextreme de japod var n900 için japod markasının var iyi diyorlar.

ona2000

Üye
bi ara ebayde gormustum.. ama almadim.. 90 dolar civari kargo haric..
ama taksaydim tam takoz olurdu...

Meego

Meego

Üye
Yokuşda arabanın tekerine koyarsın artık geri gitmesin diye

Xfx-MX

Üye
telefon zaten oldukça kalın, tercih edileceğini pek sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt