MÜGE ANLI'ya Verilecek En Güzel Cevap(video mutlaka izleyin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
MÜGE ANLI'ya Verilecek En Güzel Cevap(video mutlaka izleyin)
arkadaşlar van depreminden yakınları kaybetmiş küçücük bir kızın haykırışı mutlaka izleyin
[video=youtube;pa8sU_nYKIA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pa8sU_nYKIA[/video]

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Etkileyici . Müge anlı , programında bu videoyu yayınlasın bakalım. :)

murad33

Üye
iyi giydirmişler helal gıcık oluyorum bu kıza

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
müge anlı sessiz çoğunluğun sesiydi bence.Çenesini tutamayıp ağzından kaçırdı ama öyle düşünen o kadar kişi varkiiii.Olay zihniyeti değiştirmekte...

veli56

Üye
bende müge anlıyı haklı buluyorum

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Müge anlı tarafındayım o kadın herkesın söyleyemedıgını söyledi bu çocuguda maşa olarak kulanmışlar yazık

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ince işler bunlar
HErkesın ıcını Allah göruyo gerek yok böyle entrıkalara

• Beğen
Tepkiler: Otuz
Astrosman

Astrosman

Üye
Müthiş....

greenmile

greenmile

Üye
ben turkuvaz grubunu komple sevmiyorum hakli veya haksizi gectim

• Beğen

Otuz

Üye
Allah için merhamet etmeyene de Allah merhamet etmez müge anlıyı orjinal bir türk kabul etmiyorum ziraz orjinal türkler kürt kardeşlerinin daima yanındadır

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Allah için merhamet etmeyene de Allah merhamet etmez müge anlıyı orjinal bir türk kabul etmiyorum ziraz orjinal türkler kürt kardeşlerinin daima yanındadır
türklükte orjinallik aranmaması gerektiğinin bilgisini vermek isterim arkadaşım.biraz araştır istersen kökenini,kökenimizi..

Otuz

Üye

türklükte orjinallik aranmaması gerektiğinin bilgisini vermek isterim arkadaşım.biraz araştır istersen kökenini,kökenimizi..
konuşulacak çok şey var ama burası müsait değil olurda bir gün yüz yüze karşılaşırsak sana anlatırım kökenleri ama kuralları okuyunca yazmaya cesaret edemiyorum

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
konuşulacak çok şey var ama burası müsait değil olurda bir gün yüz yüze karşılaşırsak sana anlatırım kökenleri ama kuralları okuyunca yazmaya cesaret edemiyorum[/QUOTEkatılıyorum sana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt