Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MÜGE ANLI'ya Verilecek En Güzel Cevap(video mutlaka izleyin)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost
Üye
Konu Sahibi
MÜGE ANLI'ya Verilecek En Güzel Cevap(video mutlaka izleyin)
arkadaşlar van depreminden yakınları kaybetmiş küçücük bir kızın haykırışı mutlaka izleyin [video=youtube;pa8sU_nYKIA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pa8sU_nYKIA[/video]
DiaBLoS
Admin
Etkileyici . Müge anlı , programında bu videoyu yayınlasın bakalım.
murad33
Üye
iyi giydirmişler helal gıcık oluyorum bu kıza
vapur dumanı
Üye
müge anlı sessiz çoğunluğun sesiydi bence.Çenesini tutamayıp ağzından kaçırdı ama öyle düşünen o kadar kişi varkiiii.Olay zihniyeti değiştirmekte...
veli56
Üye
bende müge anlıyı haklı buluyorum
pelın_
Müge anlı tarafındayım o kadın herkesın söyleyemedıgını söyledi bu çocuguda maşa olarak kulanmışlar yazık
Tuba.Erva
Üye
ince işler bunlar
HErkesın ıcını Allah göruyo gerek yok böyle entrıkalara
Allah için merhamet etmeyene de Allah merhamet etmez müge anlıyı orjinal bir türk kabul etmiyorum ziraz orjinal türkler kürt kardeşlerinin daima yanındadır
Allah için merhamet etmeyene de Allah merhamet etmez müge anlıyı orjinal bir türk kabul etmiyorum ziraz orjinal türkler kürt kardeşlerinin daima yanındadır
konuşulacak çok şey var ama burası müsait değil olurda bir gün yüz yüze karşılaşırsak sana anlatırım kökenleri ama kuralları okuyunca yazmaya cesaret edemiyorum
konuşulacak çok şey var ama burası müsait değil olurda bir gün yüz yüze karşılaşırsak sana anlatırım kökenleri ama kuralları okuyunca yazmaya cesaret edemiyorum[/QUOTEkatılıyorum sana