Müdür okula almadı :D

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Müdür okula almadı :D
Güya serbest giyim var okulun başından beri kot pantolon giyiyoruz laf etmedi son bi ay kala laf ediyo!!! Yok efendim kot yasakmış :D yurtta kalıyorum daha sabah evden geldim kottan başka giyecek bişi yok okula almadı!!! :vur:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
terslik işte

sincarezindan

sincarezindan

Üye
bende yurtta kalıyorum bazen okula eşofman la bile gidiyorum :) sıkıntı olmuyor :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
hikmet366

hikmet366

Üye
hoca terst gününden kalkmış o da sana patlamış

man20

man20

Üye
kendi okul günlerim aklıma geldi :D tabi geçen sene serbest kıyafet yoktu. her sabah okul girişinde kontol yapılırdı ya :) ben tabiki her seferinde kurtulmayı başardım o saçlarla o makyajlarla :D ama bi kere yakalanmıştım okula almamıştı beni. bende öğretmenlerin girdiği kapıdan geçmiştim koşa koşa hoca o kısma gelmeden hemen geçmem gerekiyordu. hademe beni gördü dedi burdan geçiş yok filan bende geç kaldım okula bütün kapılar kapatıldı dedim. sora izin verdi sınıfıma girmiştim :) her sabah bi 9-10 kişi okula giremezdi :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

haha o zaman allah kolaylık versin sizlere

Amin sağol :D

- - - Eklendi - - -

kendi okul günlerim aklıma geldi :D tabi geçen sene serbest kıyafet yoktu. her sabah okul girişinde kontol yapılırdı ya :) ben tabiki her seferinde kurtulmayı başardım o saçlarla o makyajlarla :D ama bi kere yakalanmıştım okula almamıştı beni. bende öğretmenlerin girdiği kapıdan geçmiştim koşa koşa hoca o kısma gelmeden hemen geçmem gerekiyordu. hademe beni gördü dedi burdan geçiş yok filan bende geç kaldım okula bütün kapılar kapatıldı dedim. sora izin verdi sınıfıma girmiştim :) her sabah bi 9-10 kişi okula giremezdi :)

çok zalimler ya :D