Mudo'da 7 Gün İndirimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Mudo'da 7 Gün İndirimi
Mudo 7 gün indirimi ile bayram öncesi sezon ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın ve gardıropları yenilemenin tam zamanı...




13-20 Kasım tarihleri arasında tüm Mudo City’lerdeki "7 Gün" kampanyası ile Mudo Collection, Mudo Accessoires, FTS 64, dünyaca ünlü ithal markalar ve Mudo Concept’in en moda ve en yeni ürünlerine %20’den %50’ye varan indirimlerle sahip olabilir ya da 2010’da sevdiklerinizi Mudo’nun hediye alternatifleriyle sevindirebilirsiniz.



Bayram tatili ve yılbaşı hazırlıklarına şimdiden başlamak için 7 gün kampanyası benzersiz bir fırsat. Mudo'da kendiniz ve ya sevdikleriniz için birbirinden şık etek, ceket ve pantolonlar, sezon modası elbiseler, kıyafetlerini aksesuarlarla faklılaştıranlar için, çanta, ayakkabı, şapka ve eldivenler gibi pekçok ürün bulabilirsiniz.





Ayrıca ev ya da ofisiniz için bir çok alternatif Mudo City'lerde.. 7 gün kampanyasını kaçırmamanızı öneririz. Son gün 20 Kasım!

 

Berlin Boleyn

2gün önce gittim çizme alıcaktım çalışan fiyatların dahada düşeceğini söyledi bende almaktan vazgeçtim.bilginizee acele etmeyin fiyatlar dahada düşecekmiş...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt