MTK MT6575 işlemcili cihazlar için ImeI değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

IdontKnoW

Üye
    Konu Sahibi
MTK MT6575 işlemcili cihazlar için ImeI değişimi
Arkadaşlar uzun araştırmar sonucu MT6575 işlemcili yeni tip note clon, b79, l21, zoopo serisi ve benzeri 4.0.1 telefonlar için imei deiştirmenin yolunu buldum.. İki yolu var biri basit ama fabrika ayarlarına döndünüzde orjinal imei ye geri döner 2.si zor ama kalıcı çözümdür.
ilk yol (uygulamanın çince çalışmasını engellemek için telefonun dilini ingilizce yapıp) adresten indirdiğiniz apk dosyasını tele kuruyorsunuz. dual sim i tikli olacak yanındaki seçeneğin tikini kaldırın new imei kısımlarına yeni imei leri yazın ve kaydet e tıklayın.. fabrika ayarlarına geri dönene kadar işlem tamamdır.

İkinci yol: linkteki rar dosyasını indirip bir klasörün içine extract ediyoruz SN_Write_tool_exe_v2.1212.0 klasörü içinden setup u çalıştırıyoruz ve manual pdf içindeki resimlere bakarak aynı adımları takip ediyoruz.. bu yöntem profesyonel olmayanlar için karmaşık olabilir ama kesin ve kalıcı çözümdür imei tekrar eski haline dönmez..İkinci yöntemle ilgili yeterli açıklama yapmadığımın farkındayım ama dosyalar eksiksizdir eğer uğraşırsanız başarabilirsiniz zor gelirse ilk yöntemle devam edin..

NOT: Linkler yenilenmiyecektir. Konuda yazılanlar haricinde extra açıklama yapılmayacaktır.Özel mesajlara cevap verilmeyecektir. İki yöntemde denenmiş kesin çalışan yöntemlerdir.
 


yavuz2844

Üye
bir kişi yorum yapmamış yapan varmı
 

anık

Üye
:tşk: yarın arkadaşa deneyeceğim acaba galaxy w gümrük telefonlarının ımei sini değiştirmek için bildiğin bir yöntem varmı
 

karatayyy

Üye
GALAXY MODELLERİNDE SADecE BOX CİHAZLARI İLE DEĞİŞEBİLİRSİN UNUTMADAN BUDA YASADIŞI OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTRİM ...
 

askbakan

Üye
olmuyor olmuyor mtk xt389 motorolaya hıc bır sey olmuyor boşan fabrıka ayarlarına dondum yaaa
 


Üst Alt