MTK 6573 ayqıt yöneticisi sürücüsü

Konu Sahibi
MTK 6573 ayqıt yöneticisi sürücüsü
iyi günler herkese benım bi konuda yardımınıza ihdiyacım var şöyle ki bir mtk telefonum var SP Flash Tool
ile rom yüklemem lazım fakat pc telefonu bataryasız zaten görmüyor bataryalıyken usb kablosuyla ilk takdığımda bilinmeyen ayqıt yöneticisinde bilinmeyen ayqıt görüyor ve nerdeyse 20,30 saniye sonra ayqıt kayboluyordu bataryayı çıkartıp takdığım zaman görüyor ama 20,30 saniye sonra yine kayboluyor ayqıt sürücüsünü yenilediğimde telefonu ports com ltp olarak görüyor fakat bu sefer ayqıt 2,3 saniye sonra kayboluyor bataryayı çıkartıp takdığımda görüyor tekrar kayboluyor dolayısıyla SP Flash Tool ile rom atamıyorum telefona bu konuda profosyenel arkadaşlardan yardım bekliyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yokmu kimse
bilgi shibi kimse yokmu?

Eğer driverlarda sıkıntı olduğunu düşünüyorsan ve PC'in 64-bit'se sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp driverları tekrar kur. İnternetten kolaylıkla nasıl yapıldığına bakabilirsin. Ve SP Flash Tool Odin mantığıyla çalışmaz, önce download'a basıp sonra cihazı bağlayacaksın PC'ye.

Konu Sahibi
sonun videoda açıkca gözüküyor sürücü imzalama devre dışıyken driveri kuruyorum driver kuruldukdan sonra cihazı bağlıyorum 2.3saniye sonra cihaz ayrılıyor pc görmüyor sorun burda

sonun videoda açıkca gözüküyor sürücü imzalama devre dışıyken driveri kuruyorum driver kuruldukdan sonra cihazı bağlıyorum 2.3saniye sonra cihaz ayrılıyor pc görmüyor sorun burda
Zaten öyle olması lazım. SP Flash Tool'dan her şeyi ayarlayıp download'a bas, sonra cihazı bağla PC'ye. Bende de öyle, normalde sadece 3 saniye görüyor, SP Flash Tool yükleme işlemine başlayınca görmeye devam ediyor ama.

Tepkiler: goldmobile
    Konu Sahibi
anlamadığım eğer öyle ise flash tooldan scateri seçip downloada basıyorum telefonu bağlıyorum 2,3 saniye içinde flash tool yükleme işlemine geçniyor telefon ayrılıncada flash tool error veriyor

TuqRaa58

Üye

Dene bakalım

Konu Sahibi
sizde şu videoya bi bakarsanı belki daha iyi anlaşılır

Konu Sahibi
Batarya takılıyken demi bu?
batayasız hiç görmüyor
arkadaşlar ben sorunu çözdüm telefon açıldı meğerse mt6573 cihazları flashlamak için sp flash toolun v2xx versiyonları uyqunmuş birde flash toolda scatter dosyasını seçtıkden sonra PERELODDER ve DSP_BL işaretlemedim

Son düzenleme: