MT6235 Altın Program paketi![JAR][Msn,Facebook,eBuddy,Skype,Yahoo Messenger]

Konu Sahibi
MT6235 Altın Program paketi![JAR][Msn,Facebook,eBuddy,Skype,Yahoo Messenger]
S.a Maxicep Ailesi;

İşte karşınızda MT6235 Altın Program paketi![Msn,Facebook,eBuddy,Skype,Yahoo Messenger]
Dosya uzantıları JAR olduğu için kimse sorun yaşamaz

Dosyalar eklentide

Emeğe saygı

Ekli dosyalar

Tepkiler: By_Yasir, bylorci, fusioner69 ve 3 diğerleri

vessa

Üye
buları nasıl yükliyecez java bağlantısı için usb driverini bulamadım

Pc Suite'side varmı bunun kardeşim bana acil lazımda.

Konu Sahibi
PC suite'i var fakat çinçe Yani ne yaptığını anlamazsın PC de eğer çince dili mevcut değilse kare olarak gözüküyor karakterler

Konu Sahibi
Hepsi çalışıyor Kendi telefonumda denedim

arkadaşlar bende paketi indirdim fakat nasıl yükleneceğini anlamadım.benim bilgisayarım telefonu harici bellek olarak görüyor bu set upları java dosyasının içine kopyaladım ama telefonda görünmüyor dolayısıyla kuramıyorum.usb driver ınıda indirdim kurdum ama birşey değişmedi,anlayan birilerinden yardım istiyorum.şimdiden teşekkür ettim

Konu Sahibi
Bu eklentideki dosyaları hafıza kartına atın direk ve telefondaki dosya yöneticisi ile açarak yükleme yapın

arkadasim pc suite programi ve nasil ingilizce yapilacagina dair vermis oldugum bu adrese gir butun bilgiler mevcut ben kurdum gayet guzel calisiyor... kolay gelsin

tarhuman

Üye
skype de arama yapamıyorum biride beni aradığında yanıtsız diyormuş anca chat yapıyor. Arama yapabildiğimiz versiyonu varmı acaba bu arada telefonum n70

Konu Sahibi
skype de arama yapamıyorum biride beni aradığında yanıtsız diyormuş anca chat yapıyor. Arama yapabildiğimiz versiyonu varmı acaba bu arada telefonum n70
Paylaştığım skype Nokia N70 ile uyumlu değil Chine N70 ile uyumlu

peki içindeki mevcut programları nasıl kaldıracağım