mt15i 4.0.2.A.0.62 rom root etme.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incesu571

incesu571

Üye
    Konu Sahibi
mt15i 4.0.2.A.0.62 rom root etme.
Xperia Neo telefonu son sürüme yükselttim ama root olmuyor. .62 rom da root nasıl yapılacak. bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

SAygılarımla....

sagstr

Üye
Çok lazım bizde bulamadık yokmu çözen

serif55

serif55

Üye
Xda developers ın sitesinde çalışmalar olduğu söylenio arkadaşlar bu konuda ama bence hiç girmeyin bu işe, bende yeltenicektim vazgeçtim çünkü sony yazılım konusunda çok uyanık bi firma 4.0 desteği gelecek telefonların yazılımlarıyla oynanmışmı oynanmamışmı diye bi sistem geliştiricekmiş eğer oynanmışsa telefondan ve pc den güncelleme imkanlarını kaldırcakmış diye okudum bi yerde ne olur ne olmaz biraz daha sabredin şu 4.0 gelsin sonra yapın ne yapıcaksanız ;)

incesu571

incesu571

Üye
    Konu Sahibi
çözüm bulunana kadar .42 yükledim. root ettim.

----------Eklendi @ 21:20:20 ---------- Yazıldı @ 21:19:06 ----------

Xda developers ın sitesinde çalışmalar olduğu söylenio arkadaşlar bu konuda ama bence hiç girmeyin bu işe, bende yeltenicektim vazgeçtim çünkü sony yazılım konusunda çok uyanık bi firma 4.0 desteği gelecek telefonların yazılımlarıyla oynanmışmı oynanmamışmı diye bi sistem geliştiricekmiş eğer oynanmışsa telefondan ve pc den güncelleme imkanlarını kaldırcakmış diye okudum bi yerde ne olur ne olmaz biraz daha sabredin şu 4.0 gelsin sonra yapın ne yapıcaksanız ;)

ilginç. ama zannetmiyorum.

serif55

serif55

Üye
Bi ihtimal diye uyariim dedim telefon sizin nası olsa ;)

alp2er

Üye
aynı sorun bende de var... root yapabılen bırı varsa buradan paylasabılırmı?
bılmıyorsanız gereksız yere sacma sapan cevaplar yazmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt