Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Msn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak11
Üye
Konu Sahibi
Msn
Merhaba. nokia 6131 ile turkcell, samsung sghl 811 ile vodafone kullanıyorum bu telefonlarla msn'den görüntülü görüşme yapabilirmiyim.
__xXx__
Üye
vallaha nokia ile yapamazsın ama samsung u bi dene belki nimbuzz ile yapabilirsin bu arada internet paketin yoksa sakın denemeye de kalkma
Merak11
Üye
Konu Sahibi
internet paketim yok, sence bedeli çok mu ağır olur.
__xXx__
Üye
evet çok pahalı olur bence vodafone den internet paketi al öyle dne
[_ATHENA_]
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bu tellerle olmaz arkadaşım. Ben çoğu programı denedim olmuyor görüntülü konuşma. Ancak 3G yi kullanarak konuşursun şebeke üzerinde. Başka türlü olmaz[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""]bu tellerle olmaz arkadaşım. Ben çoğu programı denedim olmuyor görüntülü konuşma. Ancak 3G yi kullanarak konuşursun şebeke üzerinde. Başka türlü olmaz[/SIZE][/COLOR]
o yüzden dedim ya belki samsung ile yapabilirsin diye ama tam olarak bende bilmiyorum hiç o cihazları elime almadım
Merak11
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler.
Ocean258
Üye
bak kardesım bu soledıgın nokia telefon ıle ne tv ızleme olayın olur nede bole msn goruntulu konusma falan, mesaj atarsın mesaj alırsın arama yaparsın okadar )