MSN Messenger MSN yarın kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
MSN yarın kapanıyor

Uzun süredir paralı olacak denilen MSN'e artık girilemeyecek.Web üzerinden sunulan servis(Web Messenger) son buluyor.
30 Haziran tarihinden itibaren yayın yapan Web Messenger kapatılacak. 30 Haziran'dan sonra Web Messenger kullanmak isteyenler sitesine yönlendirilecek.

Microsoft, sunucusunu 30 Haziran Salı günü durduracağını açıkladı. Servis kullanıcılara, popüler anlık mesajlaşma ağına tarayıcı üzerinden erişmeleri için 5 yıldır hizmet veriyordu.
Geçen beş yıldan sonra MSN Web Messenger’ın yerini Windows Live Hotmail’in bir parçası, e-posta arayüzü ve kişi listenizle doğrudan bütünleşik bir özelliğe sahip, yeni bir servis alacak. Bu servis, Windows Live Messenger ağına erişim sağlayan web tabanlı, resmi olarak desteklenen tek servis olacak. Bildiğiniz gibi internet üzerinde başta olmak üzere birçok web tabanlı servis bu hizmeti veriyor.
Yeni servise Hotmail posta hesabı üzerinden direk bağlanabilirsiniz. Bağlandıktan sonra çevrimiçi olan kişileri kolayca görüntüleyebilir ve iletişim kurabilirsiniz. Eğer Live ID hesabınız Hotmail üzerinden değil de başka bir domain’den sağlanıyorsa, yani Windows Live Messenger’a Hotmail dışında farklı bir domain ile bağlanıyorsanız yapmanız gereken adresine girip tarayıcı tabanlı servisi kullanmak.
Microsoft aynı zamanda Microsoft Money, Microsoft Encarta ve Windows Live OneCare hizmetlerini de 30 Haziran’da sonlandırıyor.

veteknoloji.com

• Beğen
Tepkiler: Feel It

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu uygun bölüme taşınmıştır

Doğan

Üye
bakalım yarın ne yapıcaz :D

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
böyle iyiydik ya ne gerek var ki

Feel It

Feel It

Üye
Haber çelişkili :S
Başlıkta MSN yarın kapanıyor, konuda Web Messenger ve bazı ilgili uygulamaları kapatılıyor biraz açıklık getirilsin konuya hiçbir şey anlamadım.

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Kapanan MSN messenger değil, Web messenger. İnternet üzerinden MSN'e giriş başka bir adresten olacak.

Da®kness

Da®kness

Üye
Konu açmak sorun değil !!! Az bir okuma yazması olan bir kişide konu açıp milletin kafasını karıştırabilir !!! Konuyu açıyorsanız millete haberin kaynağınıda verin yada adam gibi haberinize açıklama getirin !!! Benim gibi cahiller için !..

alperen1313

alperen1313

Üye
:):):)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bakalım yarın ne olacak. Inşallah diğer cep msn programlarını etkilemez. Yoksa operatörler iyi para kazanır bu işten. Haydi hayırlısı. 4 saat daha kaldı

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Korkmayın bilgisayarınızda yüklü program üzerinden msne girip arkadaşlarınızla sohbet etmeye devam edeceksiniz.

Feel It

Feel It

Üye
Kapanan MSN messenger değil, Web messenger. İnternet üzerinden MSN'e giriş başka bir adresten olacak.
Tamam teşekkürler :)
Konu açmak sorun değil !!! Az bir okuma yazması olan bir kişide konu açıp milletin kafasını karıştırabilir !!! Konuyu açıyorsanız millete haberin kaynağınıda verin yada adam gibi haberinize açıklama getirin !!! Benim gibi cahiller için !..
Herşey iyi güzel ama son cümlen bana dokundu yani cahillik ile alâkası yok bunun ! Açıklama istemek ile cahil olunmaz. İnsanların hakkıdır !

Cynical

Cynical

Üye
Web Messenger işime yarıyordu ara sıra, kötü oldu. Bunu yapmayacaktın Bill... :pro:

Da®kness

Da®kness

Üye
Tahir kardeşim sözüm sana neden dokundu ki konu yu açan sen değilsin. Neyse herkes MSN yi kullanmaya devam ediyor. Benim asıl kızdığım nokta pöh pöhlemeci gazete - televizyon cular gibi konuya alakasız bir baslık atıp milletin kafasını karıstırıyorlar. Bütün mesele bu! :@ Konuyu açan kardeşim ! Yolun açık geleceğin çok parlak. Yaşında baya bi genç üniversite yi düşünürsen kendine gazete , televizyoncu olmak için bir bölüm seç :D

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Tahir kardeşim sözüm sana neden dokundu ki konu yu açan sen değilsin. Neyse herkes MSN yi kullanmaya devam ediyor. Benim asıl kızdığım nokta pöh pöhlemeci gazete - televizyon cular gibi konuya alakasız bir baslık atıp milletin kafasını karıstırıyorlar. Bütün mesele bu! :@ Konuyu açan kardeşim ! Yolun açık geleceğin çok parlak. Yaşında baya bi genç üniversite yi düşünürsen kendine gazete , televizyoncu olmak için bir bölüm seç :D

Başlıkta, haberde bana ait değil.Konu olduğu gibi veteknoloji.com'dan alınmıştır.İnsanları ''Neden bu başlığı yazdın sen çocuk mu kandırıyorsun?'' dercesine yargısız infaz yapmayalım lütfen.Ben konuyu bilgilenelim bilgi sahibi olalım amaçlı açtım yoksa kesinlikle milletin kafasını karıştırmak gibi bir amacım yoktu.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Başlık konuyla alakasız değil, ki başlık dediğiniz haberin en kısa şekilde yazıya dökümüdür. Ayrıca, konu başlığının konuyu açanla da alakası yoktur. Siz arkadaşa eleştiri getireceğinize kendinizi düşünmeye itin bazı olgulara karşı. İyilik yapmaya kendinizden başlayın yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt