MSN Windows live messenger_v6.50 S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
MSN Windows live messenger_v6.50 S60v5


Mobil MSN sayesinde, hemen Live sağlayan ücretsiz servis zevk olabilir, sadece, hemen servis sohbetler sağlar ve ayrıca muhteşem İnternet servis bir dizi ve böylece, size, ağ geçidi bilgi için Spaces sağlanan hotmail vardır. Son mobil MSN, kapsamlı senkronize PC işlevi vardır destekleyen yerel arama, her zaman ve her yerde senkronizasyon hayat!

Kişilik portresi
Ayrıca çok oynayabilir yakışıklı tanımı kafa resmi itibaren cep fotoğraftan kurabilir bireysellik, kapsamlı senkronize PC messenger kişiselleştirme kafa resmi, tiyatro, gösteri her zaman ve her yerde stil yaprakları

Dosya transferi
mobil desteği her tür belge iletimi, hisse kapsamlı mobil kaynaklar. Optimize fotoğraf iletim, iletim kayıt fonksiyonu ve iyi arkadaşının iletişim ilgi, paylaşım görkemli çeyrek var sağlar.

Arkadaş grupları + Arama
Kapsamlı mesajlaşma fonksiyonu PC senkronize, arama iyi bir arkadaş, internet ve cep telefonu sorunsuz uygun yeni bir deneyim yanı sıra gruplandırma iyi arkadaş destekleyen iletişim etkili rahat hale gelir sağlar

MSN portal mobil
Posta kutusu, uzay, bilgi, kitap şehir, oyun ...... Online geçmek için bir spot yaşıyor, ve ihtişam yürekten "one-stop" çalışma tarzı hizmet getiriyor rahatsızlık sahiptir moda nemli kişidir

MClub
Messenger eğlencenin dayalı etkileşime platform iletişim, interaktif oyun, bir dizi size arkadaş, rahat eğlence bilmek yardımcı olur, paylaşmak neşeli olduğunu!

Yeni Özellikler:
* Yeni arayüz: açık bir platform oluşturmak için yeni arayüzü, kullanıcıların, portallar, oyunlar ve diğer hizmetler arama olacaktır istemci doğrudan giriş yok.

* Cool kişilik kapalı: Cool hayata çok yönlü kılavuz biri olarak Microsoft'un ömrü bilgileri, iş fırsatları ve kişisel özelleştirme getirmek için yola çıktık, hayatım boyunca çekim çağrı!

* One-stop mobil internet deneyimi: Giriş Sohbet, SNS, indirim kuponları, PC ve Birlik ile cep telefonu deneyimini kusursuz entegrasyon dahil MSN tarafından sunulan çeşitli hizmetler, keyfini biraz daha kullanıcı kullanmak.

* Mobil Yer İmleri: biraz heyecanlı, sizin için biraz cep telefonu kullanışlı iminin harika toplama kaçırmak istemiyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ahtek, orkun85, jipien ve 4 diğerleri


anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
niye 3 tane konu açıyorsun, beklesene aktif edelim :)
 
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
niye 3 tane konu açıyorsun, beklesene aktif edelim :)

kusura bakma v5 için ilk açtığım konuya koyduğum linkin dosyasını yanlışlıkla sildim.o yüzden v5 için ikinci konuyu tekrar açmak zorunda kaldım.
 
dEs_

dEs_

Üye
Signed mı?
 
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n97 çalışırmı
 

catlak_38

Üye
bende e63 sahibiyim telfonuma yükledim programı ama versiyon tutmadığı için çalışmıyor. telefonumun versiyonunu nasıl ve hangi versiyona yükseltmem lazım yardım edermisiniz

telefonun versiyonu RM 437 NOKİA E63 (234.03)
 

haluk1964

Üye
eline saglık
 

hotbord_34

Üye
benim 5800 de çalışmıyor ben denedim ok
 
By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler
 
the.yunus

the.yunus

Üye
açılıyor bir şeye tıkladığım anda kapanıyor malesef çalışmadı.
Messenger proğramlarıının içinde TCT versiyonu en güzeli ve sağlamı
 
wadegame

wadegame

Üye
aynen 5800 da aciliyor tekrar geri kapaniyor yani anlayacaginiz calismiyor bosss
 

Selcuk1981

Üye
kurdum ama çalışmıyor :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt