MSN Windows Live Messenger v6.50 S60v5 son sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
MSN Windows Live Messenger v6.50 S60v5 son sürüm
MSN Windows Live Messenger v6.50 S60v5 SymbianOS9.x Signed

Mobil MSN sayesinde, hemen Live sağlayan ücretsiz servis zevk olabilir, sadece, hemen servis sohbetler sağlar ve ayrıca muhteşem İnternet servis bir dizi ve böylece, size, ağ geçidi bilgi için Spaces sağlanan hotmail vardır. Son mobil MSN, kapsamlı senkronize PC işlevi vardır destekleyen yerel arama, her zaman ve her yerde senkronizasyon hayat!


Kişilik portresi
Ayrıca çok oynayabilir yakışıklı tanımı kafa resmi itibaren cep fotoğraftan kurabilir bireysellik, kapsamlı senkronize PC messenger kişiselleştirme kafa resmi, tiyatro, gösteri her zaman ve her yerde stil yaprakları


Dosya transferi
mobil desteği her tür belge iletimi, hisse kapsamlı mobil kaynaklar. Optimize fotoğraf iletim, iletim kayıt fonksiyonu ve iyi arkadaşının iletişim ilgi, paylaşım görkemli çeyrek var sağlar.


Arkadaş grupları ara
Kapsamlı mesajlaşma fonksiyonu PC senkronize, arama iyi bir arkadaş, internet ve cep telefonu sorunsuz uygun yeni bir deneyim yanı sıra gruplandırma iyi arkadaş destekleyen iletişim etkili rahat hale gelir sağlar


MSN portal mobil
Posta kutusu, uzay, bilgi, kitap şehir, oyun ...... Online geçmek için bir spot yaşıyor, ve ihtişam yürekten "one-stop" çalışma tarzı hizmet getiriyor rahatsızlık sahiptir moda nemli kişidir


MClub
Messenger eğlencenin dayalı etkileşime platform iletişim, interaktif oyun, bir dizi size arkadaş, rahat eğlence bilmek yardımcı olur, paylaşmak neşeli olduğunu!


Yeni Özellikler:
* Yeni arayüz: açık bir platform oluşturmak için yeni arayüzü, kullanıcıların, portallar, oyunlar ve diğer hizmetler arama olacaktır istemci doğrudan giriş yok.


* Cool kişilik kapalı: Cool hayata çok yönlü kılavuz biri olarak Microsoft'un ömrü bilgileri, iş fırsatları ve kişisel özelleştirme getirmek için yola çıktık, hayatım boyunca çekim çağrı!


* One-stop mobil internet deneyimi: Giriş Sohbet, SNS, indirim kuponları, PC ve Birlik ile cep telefonu deneyimini kusursuz entegrasyon dahil MSN tarafından sunulan çeşitli hizmetler, keyfini biraz daha kullanıcı kullanmak.


* Mobil Yer İmleri: biraz heyecanlı, sizin için biraz cep telefonu kullanışlı iminin harika toplama kaçırmak istemiyorum.Dinleyin
Fonetik olarak okuyun

 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: palaska2525, ulutas33, sobe16 ve 2 diğerleri


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.
 

beyzade_2786

Üye
e71'euygun mu??
 
THR

THR

Üye
Bende login ekranı bi türlü gelmiyor bu sürümde başka sorun yaşayan varmı
bu sürüm çok güzel olduğunu düşünüyorum ama açılmadığı için şimdilik 6.20 ile idare ediyorum. Kapanmanın nedenini bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
 
maxiser

maxiser

Üye
Bende de login ekranı gelmiyor.sorun var.bir türlü açmayı başaramadım...
 
antalyayavu

antalyayavu

Üye
can not allow login hatasi alanlar.cin yapimi oldugu icin bazi ulkelerde izin vermiyo.skyfire de oldugu gibi.
 
THR

THR

Üye
Emin değililm ama sanırım sorunu anladım bununla birlikte nasıl yapacağımı da bilmiyorum
önceki 6.20 versiyonunda Windows Live Messenger Extended Resource Package diye ayrı bir yazılım var bu versiyona onu eklememişler.
 
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler
 
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n97 çalıştıramadım yardımcı olabilirmisin
 
gofrettin76

gofrettin76

Üye
C6 ,da yükleniyo ama bağlanmıyor nedendir bilen varmı
 
mehmett3452

mehmett3452

Üye
emeğin için :tşk: birde hangi telefonlara uyumlu olduğunu yazsaydın süper olurdu
 

erhanxken

Üye
fdfds
 


Üst Alt